Не кожному пророцтву вірте (погодинні нічні молитви)

«Щойно було пророцтво, щоб в 00:00 звершили дуже сильну молитву...»

«Через пророчі слова Бог говорив, щоб народ молився в такі години: 18:00, 21:00, 00:00, 03:00-04:00. Розішліть по групах»

«було сказано, щоб в цю ніч мазали косяки своїх домів, бо буде йти ангел губитель...»

Впевнений, що ви не раз зустрічалися з такими пророцтвами. Йде масова розсилка повідомлень подібного змісту.

Я завжди скептично відношусь до таких пророцтв. Найперше тому, що нам невідомо джерело походження, де і ким було сказано це слово, і наскільки перевіреним є цей пророкуючий. Аргумент, що «інформація 1000%, бо мій швагро знаходиться в Америці і скинув це в сімейну групу» виглядає доволі смішно.

По друге, варто задати уточнююче запитання: За яким часовим поясом потрібно здійснювати ці молитви, Бог не уточнив? Бог є над часом, а тому дні, хвилини і секунди для нього не мають принципового значення. Молитва, яка була сказана за багато часу до настання якоїсь події, не втрачає свою силу і в момент настання цієї події. Молитва матері за сина, наприклад, продовжує діяти навіть після її смерті. Якщо вночі має статися якась біда, то ваша молитва вдень матиме таку ж саму вагу, як і молитва вночі. Хоча є індивідуальні випадки, коли Бог спонукав молитися конкретно в якийсь час...

Загалом, такі пророцтва дискредитують п’ятидесятників. Хтось апелював мені так: «вони ж не нашкодять, молитви забагато не буває, нічого немає поганого в тому, що люди будуть молитися в ці години». Погоджуюсь в тому, що молитися треба завжди. Схвалюю і пропозиції об’єднуватись в молитві в певні години, в тому числі і нічні. Але якщо це рішення людей, то подаваймо його відповідно, не маніпулюймо Ім’ям Божим.

Людині, яка не має відповідного досвіду віри, такі пророцтва можуть нашкодити. Бо якщо вона не зможе молитися у вказані години, то відчуватиме почуття вини і неповноцінності. А якщо все ж таки змусить себе слідувати цим вказівкам, то її емоційний і фізичний стан може зазнати руйнації. Через ці повітряні тривоги в людей і так сон порушений, хтось почергово спить. Замість того, щоб нормально помолитися перед сном з сім’єю чи у зібранні з народом Божим, мусять вставати опівночі, потім тільки заснувши, вставати о 3 годині ночі. Бо «Бог сказав» молитися в такі години... Вранці людина ніяка, не може нормально ні думати, ні працювати. Бо потрапила в рабство власних переконань... А ми, брати, до волі покликані. То навіть і нелогічно, коли церква зійшлася, щоб молитися, а Бог каже: моліться в такі то години...

Усе досліджуючи, тримаймось кращого!

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook. А також - в Підписатися! Telegram!
Сподобалося - ставимо Like!


Поділіться з своїми друзями! Відтепер ми також в Підписатися! Telegram!

Коментарі

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook.
Вподобати сторінку - ставимо Like!

Популярні дописи з цього блогу

Який переклад Біблії кращий?

Про що звіщав Дух Святий у Збужі?

Понад 220 душ у Збужі схилили коліна

Торкаємось сфери пророчих дарів та відкриттів (березень 2024-го року)