Торкаємось сфери пророчих дарів та відкриттів (серпень 2021-го року)

Інколи здійснюю огляд різноманітних пророцтв, що звучать в останній час по церквах, щоб мати розуміння того, що відбувається нині у сфері пророчих дарів та відкриттів. За наявності часу, старатимусь робити подібний моніторинг і надалі, зауважуючи основні думки, цікаві моменти або ж явні заблудження.

☑️ 8 серпня в Дубенській церкві лунало слово про те, що Бог бажає наближення народу до Себе, готовий відповідати на молитви Свого народу, сповіщалося про пробудження, яке невдовзі настане. Було нагадування про те, що християнин постійно знаходиться в стані духовної боротьби, тому варто пильнувати і берегти серце чистим. Багато цікавляться що буде далі, але необхідно, перш за все, дбати про свій належний стан. «Не бійся того, що наближається, але підніми голос в молитві, і Я поставлю Свою охорону».

☑️ Запевнення в Божій присутності і любові через пророче слово звучало цього ж дня в Луцькій церкві. Зафіксую для себе цікавий момент на майбутнє: «Я продлеваю мирное время для того, чтобы созидание дела Моего было успешно… Знайте, что времи этого так мало осталось, и придет разруха великая».

Пророчі слова, які оживлюють дух людини, приводять у стан тверезості, запалюють ревність, закликають до пильності звучать в багатьох місцях, де практикуються духовні дари. Це радує!

Проте в останні ці дні зустрічав і пророцтва (проголошені поза церквою), зміст яких змушує насторожуватися і печалитися. Добре знайте, що люди, які пророкують таке, не є безневинними, адже вони є інструментом ворога у його задумах.

❌ На тижні з’явилось відео про те, як пастор азербайджанської церкви об’являє, що наступної неділі прийти на зібрання зможуть лише ті, хто має COVID-паспорти. Це викликало шквал критики в його адрес (див. тут +відео). Однак, деякі у своїй критиці пішли ще далі – маніпулюючи свідомістю людей і роблячи ще більш шкідливі заяви, вони говорять від Імені Бога: «Послушайте, что на это открывает Господь: «Они поклонились зверю и не понимают, что делают. Господь будет выводить своих людей из этих церквей, и эти люди, которые останутся без церквей, будут настоящие дети Божии. Те, которые не поклоняться системе будут едины, это и будет настоящая Церковь Христова… А там где надо будет показать паспорт этого укола, там Господа Бога уже больше не будет».

❌ Поширюють також відкриття «брата Івана з України, Рівненської області», який розповідає, що йому у 2011-му році було відкрито про те, що часи останні, але Господь, по молитвах церкви, продовжує час перебування народу Його на землі на 15 років. Отож, за його розрахунками у 2026 році буде підхоплення Церкви. А слова Ісуса про те, що «ніхто не знає ані дня, ані години», він відносить до приходу Христа встановити Царство на землі, а не до підхоплення Церкви. У 2023 році, за його відкриттями, свобода закінчиться і розпочнуться гоніння. Цитує ще декілька недоречних текстів із Писання.

❔Чи варто звертати на таке взагалі увагу? З огляду на те, що такі пророцтва стрімко поширюються на кількатисячну аудиторію і спричинюють неспокій серед Божого народу, думаю, все ж таки варто давати їм оцінку.

❕Зауважте таку річ, що ті, хто генерує ось такі дивакуваті пророцтва і видіння не мають цілісного розуміння Писання. Вони добре цитують окремі тексти, але із застосуванням їх у них проблеми – вставляють їх в недоречний контекст, як заманеться.

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook. А також - в Підписатися! Telegram!
Сподобалося - ставимо Like!


Поділіться з своїми друзями! Відтепер ми також в Підписатися! Telegram!

Коментарі

  1. Перепрошую, Олександре, ви маєте дар розрізняння духів?
    По поводу років щодо кінця, говориться в книзі Даниїла.
    А за день і годину брату Івану не було відкрито.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В таких випадках не дух розпізнання спрацьовує, а відкриття Писання.

      Видалити

Дописати коментар

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook.
Вподобати сторінку - ставимо Like!

Популярні дописи з цього блогу

Який переклад Біблії кращий?

Про що звіщав Дух Святий у Збужі?

Понад 220 душ у Збужі схилили коліна

Час останній, наближається всьому кінець