І знову взялись за легалізацію марихуани

Народні депутати України (від фракції «Голос») зареєстрували у Верховній Раді вже новий законопроєкт №5596 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо регулювання обігу конопель в медичних цілях, науковій та науково-технічній діяльності» (попередній поданий ними законопроєкт «протягнути» не вийшло).

Ще в квітні 2020 року з’явилась інформація про те, що окремі групи впливу, бажають скористатися економічною кризою, яка наростає в Україні через коронавірус і «протиснути» законопроект про легалізацію медичного канабісу (марихуани).

В січні анонімні телеграм-канали повідомляли, що соросята почали активну кампанію за легалізацію канабісу – для цього використовували залежні від них організації людей з обмеженими можливостями. Мовляв, це вкрай необхідно для зменшення страждання хворих. Хоча на ділі їм потрібно виконати зобов’язання перед західним «фармакологічним лоббі», в рамках яких законопроект повинен був бути прийнятим ще в першому кварталі поточного року. Але в Офісі президента це питання тоді вирішили поставити на паузу через негативний суспільно-політичний фон.

Тиск на Офіс президента йде колосальний. Функціонери ОП підтримують цей кейс і переконали президента в його доцільності (економічний потенціал, інвестиції і т.д.).

25 січня один з Телеграм каналів, посилаючись на власні джерела, повідомляв, наступне:

Виходячи з цієї схеми, можна використовувати дані, наприклад одного «сердечника» і доставляти марихуану в різні куточки міста різним людям, але на ім'я одного «підставного сердечника». Також джерело доповнює, що вже є проста схема, як поставити на потік цей бізнес. Сайти прокладки, які будуть продавати дозволи на ім'я іншої людини (будуть через лікарів скуповувати дозволи), а після ними торгувати в мережі (даркнет). Цей ринок майже нереально буде контролювати. Джерело на кінець додає, що наші силовики не змогли закрити тіньові казино та ігрові автомати, які «стояли» у всіх на виду, а тут все буде в мережі і з красивою «ілюзією», що працюють в чисту. Спіймати буде майже нереально, а всі такі точки працюватимуть під силовим блоком, віддаючи «відкати».

Скоро у нас в країні, «траву» буде курити вся молодь, як зараз курять кальяни».

9 квітня 2021 року Кабінет Міністрів вніс до переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів синтетичний канабіноїд «Набілон» та стандартизований екстракт канабісу «Набіксімолс» та дозволив їхнє використання з лікарською метою.

А нині, як тільки соросята «забрали МОЗ під себе», і дочекались спаду протесаного настрою в суспільстві, так відразу почали прокачувати кейс канабісу. Рухатися будуть схожою технологією, як було з гральним бізнесом, головний меседж: це принесе в бюджет мільйони, а зараз країні необхідні кошти, також це має «лікувальні властивості».

Володіючи цією інформацією, голова ВР Дмитро Разумков, наприклад, в понеділок, 31 травня, на брифінгу заявив, що «не повністю підтримує легалізацію медичного канабісу», оскільки «він може використовуватися не лише в медичних цілях». М’яко натякнув про наслідки. Бо вони – очевидні, як і справжня суть законопроекту.

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook. А також - в Підписатися! Telegram!
Сподобалося - ставимо Like!


Поділіться з своїми друзями! Відтепер ми також в Підписатися! Telegram!

Коментарі

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook.
Вподобати сторінку - ставимо Like!

Популярні дописи з цього блогу

Який переклад Біблії кращий?

Про що звіщав Дух Святий у Збужі?

Понад 220 душ у Збужі схилили коліна

Час останній, наближається всьому кінець