Гендерна ідеологія небезпечніша за комунізм!

Комуністичний тоталітарний режим в Україні здійснював політику державного терору, яка характеризувалася численними порушеннями прав людини у формі індивідуальних та масових вбивств, страт, смертей, депортацій, катувань, використання примусової праці та інших форм масового фізичного терору. У 2015 році уряд заборонив пропаганду комунізму [1]. Звільнившись від одного зла, сьогодні маємо справу з іншим, не менш шкідливим – ідеологією ЛГБТ.

1) ГОМОСЕКСУАЛІЗМ – ГРІХ, ЩО КАРАЄТЬСЯ СМЕРТЮ
Гріх гомосексуалізму прирівнюється до людиновбивства, часто його називають «содомським гріхом».

Бог, вложивши в людину Свій моральний закон, слідкує за тим, щоб зберегти його для наступних поколінь і задля цього в окремі моменти надприродньо втручається в хід історії.
З моменту гріхопадіння пройшло всього-на-всього сім поколінь і моральний закон був повністю деформований. «І бачив Господь, що велике розбещення людини на землі, і ввесь нахил думки серця її тільки зло повсякденно» (Бут.6:5). Стерлися границі між добром і злом, людство загубило моральні стандарти. Про який розвиток землі можна говорити далі? До яких наслідків приведе такий стан через сто або тисячу років? І Бог вирішує стерти людину з лиця землі. Це була необхідність заради того, щоб зберегти історію.
З часом моральний закон загубила одна місцевість - міста Содом і Гомори. «А люди содомські були дуже злі та грішні перед Господом» (Бут.13:13). Вони втратили цінності і дійшли до такого стану, що все місто насилля і гомосексуалізм прийняло як норму. Щоб зберегти моральний закон Бог знову втручається. Втрата народами морального закону була передумовою їх знищення [2].

В подальшому Господь встановив жорстокі покарання тим, хто практикуватиме це збочення. «А хто лежатиме з чоловіком як із жінкою, гидоту вчинили обоє вони, будуть конче забиті, кров їхня на них!» (Лев.20:13)

Хоча комунізм по своїй суті був богоборчою ідеологією, яка противилася християнству, в його основі лежало чимало ідей, основаних, якщо не на Біблійних принципах [3], то на здоровому глузді (тверезому розумінні речей, розсудливості). В основі ідей ЛГБТ здоровий глузд відсутній, натомість має місце «перевернутий розум».

2) ГЕНДЕРНА ІДЕОЛОГІЯ ПОБУДОВАНА НА СВІДОМОМУ ОБМАНІ
Нині, точно так же, як і раніше, основною зброєю активістів ЛГБТ є брехня. Для маніпуляції громадською думкою в хід йдуть різноманітні засоби і методи; починаючи від проведення псевдо досліджень чи просто підтасування даних, до донесення цієї і іншої викривленої інформації через ЗМІ, а також шляхом проведення різноманітних акцій.
В поширенні ЛГБТ ідей спостерігається також деяка агресивність [4].
Суспільство, побудоване на обмані й насильстві, не має перспективи. Воно не може вижити в конкурентному світі, бо вбиває людське в людях і підростаючому поколінні.

3) ГЕНДЕРНА ІДЕОЛОГІЯ СПРИЧИНЯЄ ДЕМОГРАФІЧНУ, СУСПІЛЬНУ ТА ЕКОНОМІЧНУ КРИЗИ
Провівши фундаментальні дослідження американський лікар Джеффері Сатиновера описує всю порочність та руйнівний характер гомосексуалізму, із-за яких він засуджується всіма без винятку світовими культурами та релігіями.
«Не говорячи навіть про нехтування суспільної моралі гомосексуалісти наносять значну шкоду своєму ж здоров'ю. У них по суті, зведена до нуля можливість нормального шлюбу і появи потомства; тривалість життя на 25-30 років менше середніх показників; значний ризик смертельно-небезпечної хвороби - вірусного гепатиту, який викликає рак печінки; підвищений ризик раку прямої кишки, різних кишкових захворювань і інфекцій; набагато вищий середнього рівня відсоток самогубств» [5].

Існує пряма залежність між впливом демографічних чинників на економіку країни. З погляду економіки основними демографічними показником є кількість працездатного і непрацездатного населення. Враховуючи, що гомосексуалізм (чи лесбіянство) зменшує тривалість життя та викликає значний рівень захворюваності серед молодих осіб, кількість працездатного населення суттєво зменшується. Та й не тільки працездатного, адже гомосексуалізм унеможливлює появу потомства взагалі.

4)В ОСНОВІ ГЕНДЕРНОЇ ІДЕОЛОГІЇ ЛЕЖИТЬ ЕГОЇЗМ
Один із принципів комунізму, згідно з описом Томаса Мора, звучав так: «Кожен працює в міру своїх сил і отримує стільки скільки йому потрібно», «Від кожного – по здібностям, кожному – по потребі» [6]. В основі гомосексуалізму лежить принцип лише споживання та отримання задоволень.
Бо якщо сім'я вчить жертовності і терпінню, а це прямий шлях до божественної любові, то розпуста привчає людей бути споживачем, егоїстом, а це шлях до суспільної кризи.

5) ГЕНДЕРНА ІДЕОЛОГІЯ ШКОДИТЬ ДІТЯМ
До такого висновку дійшов Американський коледж педіатрів (American College of Pediatricians). У дослідженнях, які були проведені минулого року, зазначається, що брехня про «третю» стать - це ідеологічна конструкція, яка немає ніякого зв’язку ні з наукою, ні з медициною. Цей міф про зміну статі покалічив долі уже тисяч дітей – 40% обманутих дітей вже покінчили життя самогубством. Американський коледж педіатрів закликає будь-яке порушення статевої ідентичності визнати хворобою і патологією, яку потрібно лікувати [7]. На захист дітей від ідеологічної обробки педіатри наводять низку переконливих аргументів [8].

Користь і шкідливість тої чи іншої ідеології визначається не стільки особливостями самої ідеології, скільки ступенем її розвитку в суспільстві. Сьогодні ми можемо порівнювати руйнівні наслідки комуністичної ідеології, яка в 20 столітті досягла максимального розквіту, ставши панівною у всьому СРСР з шкідливими наслідками гендерної ідеології, яка знаходиться тільки на початковому етапі свого розвитку. Але навіть на цьому початковому етапі вже помітно ряд важливих згубних впливів, які спричинила гендерна політика. Комунізм же, в тих випадках, коли не мав значного впливу в країнах, був практично нешкідливим. Наприклад, комуністи були в дореволюційній Росії, в Німеччині, Європі і навіть в США. Але в той період часу, коли ідеологія не була впливовою, вона не наносила якоїсь помітної шкоди суспільству – чого не можемо сказати про гомосексуалізм чи лесбіянство. Важко уявити, до яких згубних наслідків приведе ця ідеологія, якщо раптом вона досягне такого ж рівня розвитку та впливовості, як комуністична. Гендерна ідеологія небезпечніша за комунізм!

ОЧІКУВАНА РЕАКЦІЯ ДЕРЖАВИ
Якою ж повинна бути реакція держави, на цю досить таки небезпечну ідеологію – держави, що дбає про благополуччя і здоров'я своїх громадян?

– Не притягувати до відповідальності дорослих гомосексуалістів, які мають одностатеві зв'язки по домовленості, але ввести заборону на гей-паради, пропаганду гомосексуалізму в ЗМІ, школах та інших громадських закладах;
– Вести просвітницьку роботу через пресу, радіо, телебачення і кіноіндустрію про згубні наслідки гомосексуалізму та лесбіянства. Це зовсім не означає створення якоїсь атмосфери «ненависті» до геїв, подібно, як і пропаганда профілактики проти туберкульозу не означає створення атмосфери ненависті щодо хворих на цю недугу;
– Надати кожному гомосексуалісту, який бажає вилікуватися від психічного захворювання, повну можливість безкоштовно пройти відповідний курс лікування. Церква у цій справі чи не найпершою стане тією установою, яка візьме на себе ініціативу в розвитку цієї ідеї, фінансуючи та підтримуючи такі лікувальні заклади, як це спостерігаємо в реабілітаційних закладах щодо алко- та наркозалежних;
– Не допускати геїв до професій, які мають постійні контакти з неповнолітніми. Вони можуть викладати в університетах та коледжах, займатися бізнесом, наукою чи мистецтвом, не пропагандуючи свої сексуальні збочення.

1. Закон України від 09.04.2015 № 317-VIII «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки». – Джерело доступу: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/317-19
2. Олександр Геніш. Гендерна політика - Чи є причини для паніки?. – Джерело доступу: http://genissh.blogspot.com/2017/05/blog-post_92.html
3. Диакон Артемий Сильвестров, Семен Дробот. Христианство и коммунизм: христианский взгляд на СССР// Стаття: [Електронний ресурс]. – Джерело доступу: http://ruskline.ru/special_opinion/2016/01/hristianstvo_i_kommunizm_hristianskij_vzglyad_na_sssr/
4. «Гендерна політика» сьогодні: що це?. – Джерело доступу: http://credo.pro/2013/04/81054
5. Джефри Сатиновер. «Гомосексуальность и политика правды». – 1996
6. Богдан Стрикалюк. Утопія Томаса Мора. – Джерело доступу: http://tureligious.com.ua/utopiya-tomasa-mora/
7. Gender ideology harms children. – Джерело доступу: https://www.mercatornet.com/conjugality/view/gender-ideology-harms-children/17818
8. http://www.femopukan.ru/archives/349

Олександр Геніш

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook.
Сподобалося - ставимо Like!


Поділіться з своїми друзями!

Коментарі

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook.
Вподобати сторінку - ставимо Like!

Популярні дописи з цього блогу

Який переклад Біблії кращий?

Про що звіщав Дух Святий у Збужі?

Понад 220 душ у Збужі схилили коліна

Торкаємось сфери пророчих дарів та відкриттів (березень 2024-го року)