Чи не приносять наші діти зі школи «троянського коня»


Мені прийшло на думку таке запитання: який обман був найбільшим за весь час існування людства? Трохи подумавши, прочитавши деякі книги, а також ввівши в пошуковій системі Google таке запитання, я дійшов висновку, що цей найбільший обман був не колись, а є зараз.
Обманів було багато. Наприклад, при побудові комунізму.
Комунізм – це утопічна ідея, що можна досягнути такої стадії виховання суспільства, щоб кожний працював по своїй можливості, а користувався всім йому потрібним безкоштовно. Ідея хороша, тому і почали будувати. Але при побудові користувалися таким "засобом будівництва", як брехня. Тодішнє керівництво брехало всім, що все у них добре, своїми успіхами хвалилися перед усім світом так, що і самі вірили в те що кажуть, хоча насправді багато що приховували і реальна картина була зовсім іншою. Це була ретельно організована брехня, її сіяли в розум людей ще з дитячих років. І в це вірили мільйони людей, твердо вірили. Аж поки не настав час, коли брехати було вже нікуди і все виявилось. Комунізм розпався. Багато людей були обмануті…
Неправда є досить небезпечною, вона подібна до троянського коня.
Місто Троя… У 3000-2500 роках до н. е. це була добре укріплена фортеця з товстими, до трьох метрів, стінами. Мешканці Трої займалися скотарством та землеробством, вміли вони також виплавляти мідь.
Десять років безуспішно греки намагалися узяти Трою, але аж ніяк їм це не вдавалося зробити. І ось одного разу цар невеличкого острова Ітака на ім'я Одіссей запропонував грекам військову хитрість — зробити величезну фігуру дерев'яного коня, сховати туди загін солдат, а самим відпливти від острова, начебто назавжди. Так греки і зробили. На що троянці, побачивши що греки нарешті залишили острів, вийшли з фортеці і спокійно втягли фігуру коня у місто. Вночі грецькі солдати, що ховалися всередині, вийшли назовні і відкрили грецьким військам міські ворота. Так і закінчилася ця десятирічна війна, яку описав у своїй поемі Гомер.
На мою думку, найбільший обман ми спостерігаємо сьогодні – він відбувається навколо питання релігії та віри в Бога. І одним із найбільш наглим обманом є пропаганда теорії еволюції. Це теж релігія.
Ніколи в історії людства так багато людей не вводилось в оману небагатьма. Ніколи раніше не прикладалось стільки зусиль, щоб обманом позбавити людей їхньої віри і здорового глузду. Ціль – змусити людей засумніватися в Божому Слові. І навіть у деяких християнських общинах люди відвертаються від істини, тому що вони зазнали ідеологічної обробки і повірили в еволюцію. В це важко повірити дорослій людині, тому цю брехню сіють в розум з самих ранніх років, коли дитина не ставить під сумнів те, що їй говорять дорослі. Як повірити в таке:
Спочатку було "космічне яйце", яке було розміром з порошину на столі. Потім, приблизно десять тисяч мільйонів років тому, стався великий вибух. У результаті цієї події утворилося перше покоління зірок… А людина утворилася з амеби…
В таке розумна людина не повірить! Що робити? Вирішили добавити слова "Давним-давно, мільйони років тому…". Так починаються казки… І що ви думаєте? Повірили. Мільйони людей XXI ст. вірять у таку нісенітницю. В усіх підручниках і виданнях це визнається за науковий факт!
Не думаючи про наслідки людство приймає у свій розум троянського коня. Вони не знають чим для них і їхніх дітей обернеться віра в таку безглузду ідею.
Не можна читати дітям оповідання про динозаврів, які, здогадно, вимерли за 70 мільйонів років до появи людини у світі, а потім чекати, що вони повірять Біблії, яка навчає, що Бог створив людину і динозавра в один і той же день. Не можна говорити про якісь мільярди років, а потім вимагати від дитини послуху Божому Слову.
Слідкуймо за тим, чи не принесли наші діти зі школи в своєму розумі "троянського коня". А може цей "кінь" у твоєму розумі?...

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook.
Сподобалося - ставимо Like!


Поділіться з своїми друзями!

Коментарі

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook.
Вподобати сторінку - ставимо Like!

Популярні дописи з цього блогу

Який переклад Біблії кращий?

Про що звіщав Дух Святий у Збужі?

Понад 220 душ у Збужі схилили коліна

Торкаємось сфери пророчих дарів та відкриттів (березень 2024-го року)