В Дубні пройшла мирна хода на підтримку сімейних цінностей

1 квітня о 13 год починаючи із зупинки 5-ої школи хода попрямувала до центру міста. Десятки сімей, діти та молодь вийшли на вулиці міста із лозунгами: «Тато, мама, я – Богом створена сім’я» , «Є родина – є Україна» , «Українська родина – батько, мати, дитина!» .

Подорожні, які зустрічали колону автомобілів та натовп із лозунгами за традиційну сім’ю активно підтримували акцію та приєднувались до неї. На площі міста кожен із пресвітерів церков та місцеві чиновники проголосили промову та звернення до народу з приводу ситуації що склалася.

Народний депутат України Олександр Дехтярчук розповів про події, які зараз відбуваються на законодавчому рівні та в парламенті. Сам депутат категорично проти узаконення одностатевих шлюбів та пропаганди гомосексуалізму в школах та ЗМІ, неодноразово виступав проти подібних законопроектів, навіть звертався з листом до президента України за збереження традиційної сім’ї. Планує в цьому плані і надалі продовжувати боротьбу.

Читайте також: 1+1 розпочинає активну пропаганду трансгендерства?

На своїй сторінці у Facebook народний депутат зазначив наступне:

«Хтось може зауважує – не на часі. Ні, на часі! Вже було кілька спроб протягнути псевдо європейські цінності в українське законодавство. Підтримую позицію учасників ходи!»

Мер міста Василь Антонюк у своєму зверненні до громадян сказав, що цілком поділяє думку громади і запевнив, що до кінця своєї каденції в школах та ЗМІ жодної пропаганди гомосексуалізму не допустить. Громада може розраховувати на підтримку з боку влади щодо збереження та популяризації християнських цінностей.

Загалом, в акції прийняло участь декілька сотень осіб. До таких дій дубенчан спонукали законотворці, які виступають у Верховній Раді за легалізацію шлюбів одностатевих пар, пропаганду стосунків гомосексуального характеру в школах та через ЗМІ. Останньою краплею в цьому плані стало видалення петиції №22/042484-еп з сайту Адміністрації Президента, яку вже підписало майже 25 тис. осіб.

Читайте також: Скандал навколо петиції: «гендер» в Україні не пройде!

Організаторами мирної ходи у місті є християни різних конфесій, які не можуть бути осторонь того, що намагаються нав’язати нашому суспільству. Мета ходи – привернути увагу суспільства до проблеми, яка назріла. Крім цього, наші краяни почали активно підписувати електронну петицію до Президента України, направили також колективне звернення з підписами громадян м. Дубна до глави держави.

Одночасно акції протесту відбуваються по різних містах України, зокрема і під стінами Адміністрації Президента.

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook.
Сподобалося - ставимо Like!


Поділіться з своїми друзями!

Коментарі

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook.
Вподобати сторінку - ставимо Like!

Популярні дописи з цього блогу

Який переклад Біблії кращий?

Про що звіщав Дух Святий у Збужі?

Понад 220 душ у Збужі схилили коліна

Час останній, наближається всьому кінець