В Україні християни створили Об’єднану правозахисну моніторингову групу

Весь час нам нав’язували думку, що в Україні представники нетрадиційної орієнтації піддаються дискримінації, що варто боротися за права секс-меншин. Але за останні роки ситуація змінилася – тепер постає необхідність говорити про порушення прав і свобод громадян України, які протидіють суспільно-політичним ініціативам та діям руху ЛГБТ в Україні. І не тільки! Порушуються права громадян, які відкрито декларують свою особисту позицію, традиційний погляд, Біблійну позицію.

Державні силові підрозділи неодноразово здійснюють напади на учасників публічних акцій на захист сімейних цінностей, затримуючи громадян і завдаючи шкоду їхньому життю і здоров’ю.

Згадаємо – 17 червня 2018 рік, Київ: на вулиці Володимирській вперше в історії України у жорстокий спосіб державними силовими структурами була розігнана мирна акція, яка була спрямована на захист сімейних цінностей. Внаслідок застосування підрозділами МВС фізичної сили під час мирної акції постраждали в тому числі й жінки. Були затримані понад 50 мирних громадян. Багатьом з них нанесено тілесні ушкодження, які спричинили суттєву шкоду здоров’ю: забиті голови, поламані ноги, опік рогівки очей, нанесені численні удари, пролилася кров. Поліцейські застосовували без жодного попередження силові методи, сльозогінний газ, кийки та інші спеціальні засоби.

– 15 вересня 2019 рік, Харків: поліція здійснила невмотивований напад на учасників акції протесту проти харківського «гей-параду» вже через кілька годин після події, ув’язнивши трьох осіб.

– 11 жовтня 2020 рік, Київ: біля ТЦ Gulliver проходила інформаційно-просвітницька акція, учасники якої висловлювали позицію щодо недопущення ЛГБТ-пропаганди на стінах будівлі за допомогою проекторної ілюмінації. Тоді за мовчазної згоди поліції та на її очах бійці приватної охоронної фірми «Конгрес» здійснили напад на керівника просімейної організації, повалили на землю та викрали особисте майно; заява про кримінальне правопорушення залишається без результату донині.

– 21, 23 серпня 2021 рік, Одеса: охоронна фірма та поліція здійснили напад на громадян, які збирали підписи проти законопроекту №5488 та проти проведення «гей-параду» у місті.

– 28 серпня 2021 рік, Одеса: у жорстокий спосіб, заваливши на землю і наступаючи на голову, поліцейські затримали громадян України, які висловлювали свою незгоду з пропагандою ЛГБТ-ідеології. При цьому затримані не здійснювали жодних правопорушень. Загалом затримали та/або утримували у відділах та ізоляторах 1-2 доби понад 50 громадян. Частині з них обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, у тому числі цілодобового.

Це – ненормально, так не може продовжуватися далі. Коли темношкірому Флойду поліція наступила ногою на шию, або коли відбуваються поодинокі випадки непорозумінь з представниками секс-меншин – яка хвиля протесту здіймається, як реагують на це міжнародні спільноти, вітчизняні ЗМІ! Чому, коли в рази гірше поступають з представниками традиційних цінностей, християнами, такої реакції не спостерігаємо? Чому відстоювання своєї позиції (тверезої позиції), сьогодні трактується як радикалізм чи образа почуттів та гідності інших? Чому за це намагаються притягти до відповідальності, змусити замовчати?

Отож, настав час створити Об’єднану правозахисну моніторингову групу, яка буде діяти з метою захисту прав та свобод, життя та здоров’я, честі та гідності громадян України, які протидіють небезпечним суспільно-політичним вимогам ЛГБТ-руху та допомагають державним органам захищати суспільну мораль, національні цінності, традиції, культуру та здоровий спосіб життя.

Правозахисна моніторингова група уже створена! Вона організована громадською коаліцією і складається з волонтерів, юристів, адвокатів, журналістів, операторів, фотографів, методистів, профільних експертів. З основними завданнями цієї групи на найближчий час можна ознайомитися на сайті «Всі разом!». Там же можна повідомити про намір долучитися до цієї резолюції, підписавши її.

Основними завданнями на 18-19 вересня 2021 року у Києві (під час проведення так званого «Маршу рівності», більш відомого як «гей-парад») є:

– спостереження за діями державних силових підрозділів з метою недопущення порушення конституційних прав громадян на свободу мирних зібрань, свободу слова;

– спостереження за можливими випадками дискримінації з боку правоохоронців відносно громадян через їхні світоглядні, релігійні та інші переконання;

– персоналізована фіксація імен та номерних знаків бійців підрозділів МВС, які своїми діями чи бездіяльністю допустили правопорушення або перевищили свої повноваження під час виконання службових обов’язків;

– фіксація порушень прав громадян за допомогою аудіо- та відеозаписувальних пристроїв;

– оформлення актів про події, які мають ознаки правопорушення з боку підрозділів МВС;

– повідомлення до Державного бюро розслідувань про вчинені правоохоронцями діяння в частині порушення основоположних прав та свобод людей;

– підготовка і надання матеріалів для судового захисту громадян, чиї права на протест проти ЛГБТ-пропаганди були порушені.

До речі, саме про це говорили вчора під час zoom-конференції, в якій взяли участь провідні християнські медійники. Об’єднуємось!

Стежте в Telegram!
Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook. А також - в Підписатися! Telegram!
Сподобалося - ставимо Like!

Поділіться з своїми друзями! Відтепер ми також в Підписатися! Telegram!

Коментарі

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook.
Вподобати сторінку - ставимо Like!

Популярні дописи з цього блогу

Який переклад Біблії кращий?

Про що звіщав Дух Святий у Збужі?

Понад 220 душ у Збужі схилили коліна

Час останній, наближається всьому кінець