Звітна річна конференція на Рівненщині вкотре підтвердила: нині час великих можливостей для праці на Божій ниві

4 січня на базі церкви «Святої Трійці» відбулася звітна річна конференція, девізом якої були слова із Писання: «Силкуйся поставити себе перед Богом гідним, працівником бездоганним, що вірно навчає науки правди» (2Тим.2:15)

На конференції були присутні близько 500 служителів Рівненщини: пастори, диякони, керівники молоді, працівники офісу, а також гості, серед яких – єпископ Української Церкви Християн Віри Євангельської Михайло Паночко, єпископ Волинського Обласного Об’єднання УЦХВЄ Михайло Близнюк, єпископ Чернівецького Обласного Об’єднання УЦХВЄ, скарбник Петро Карпов, ст. пресвітер Львівського Обласного Об’єднання УЦХВЄ Володимир Якимів, історик Михайло Мокієнко.

Ст. пресвітер Рівненщини Олександр Коток привітав учасників конференції, а також подякував їм за спільну плідну працю впродовж року. Після молитви та співу гурту з проповіддю до присутніх звернувся єпископ М.І. Близнюк.
Далі розпочалася звітна частина конференції. Лунав звіт про працю об’єднання за 2019 рік, звіт скарбника та звіт Ревізійної комісії.

Наведемо деякі статистичні дані, які були представлені у звітах відділів. Так, у 2019 рік:

– на території Рівненської області було проведено 228 таборів, які відвідало 36 тис. дітей. В результаті відкрилося 12 Недільних шкіл (ще 18 планується відкрити);
– Рівненську Духовну Семінарію і Академію закінчило 544 студенти, поступило – 588 абітурієнтів;
– було проведено 1050 євангелізацій;
– кількість молоді збільшилася до 10155 осіб, було проведено 128 з’їздних молодіжних служінь;
– діяло і діють 23 місіонерські станції, на яких працюють 57 місіонерів;
– було побудовано/відремонтовано 3 молитовні будинки;

Михайло Мокієнко провів семінар на тему: «П’ятидесятницька ідентичність».

Після обіду словом ділилися представлені вище гості. За участю єпископів та старших служителів звершили молитву за новообраних служителів, а також за тих, які здали служіння у минулому році.

Опісля тривав блок «питання-відповіді», під час якого М. Мокієнко та М. Паночко відповідали на задані запитання, які стосувалися п’ятидесятницького віровчення та практики.

Заключне слово мав старший єпископ УЦХВЄ Михайло Паночко.

Паралельно в цей час в приміщенні Церкви «Святої Трійці» відбулася зустріч відділу служіння дітям і підліткам в Рівненській області, на якій були присутні керівник відділу освіти в області, ст. пресвітер району, Петро Музичук, Оксана Рощук та відповідальні за служіння в районах.
Під час зустрічі аналізували працю за минулий рік, ділилися свідченнями, обговорювали та будували плани на рік майбутній. Було представлено презентаційну доповідь, озвучені напрямки роботи та орієнтовний календар запланованих заходів.

Обласний відділ злагоджено працює з Департаментом служіння дітям і підліткам УЦХВЄ, а також з іншими відділами обласного братерства. З кожним роком його праця покращується, а напрямки роботи розширюються.

Олександр Геніш,

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook. А також - в Підписатися! Telegram!
Сподобалося - ставимо Like!


Поділіться з своїми друзями! Відтепер ми також в Підписатися! Telegram!

Коментарі

  1. Вітаю , на першій світлині логотип уцхвє, чий це логотип, якоїсь окремої церкви???

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook.
Вподобати сторінку - ставимо Like!

Популярні дописи з цього блогу

Який переклад Біблії кращий?

Про що звіщав Дух Святий у Збужі?

Понад 220 душ у Збужі схилили коліна

Торкаємось сфери пророчих дарів та відкриттів (березень 2024-го року)