«У Бога ми віримо» – відтепер такий надпис з’явиться у кожній школі в штаті Флорида

Сьогодні в штаті Флорида проголосували за законопроект, який зобов’язує всі школи з 1 липня помістити фразу «In God We Trust» у видимому місці, як девіз кожної школи.

Спонсор Республіки Кім Деніелс, демократ Джексонвілла, яка керує міністерством, зазначила, що Флорида потребує змін до законодавства, з огляду на події в державі. Нещодавно у середній школі в Паркленді, сталась величезна стрілянина, в результаті якої було поранено не менше 17 чоловік і кілька вбито. З цієї причини сенат обговорював заходи, які були б спрямовані на несення «світла» до шкіл. Так, до розгляду був поданий законопроект (HB 839), який вимагає, щоб всі державні школи помістили державний девіз «In God We Trust» у «помітному місці».

«Він не є республіканцем або демократом. Він не чорний або білий», – сказала Деніелс. «Він світло, і наші школи потребують світла, як ніколи раніше».

Також вона говорила про шкільну стрілянину та інші проблеми, які потрібно вирішити. «Але реальна річ, яка потребує вирішення, – це питання серця», – наголосила Деніелс.

«Ми не можемо поставити Бога в шафу, коли проблеми, з якими ми стикаємося, більші за нас», – сказала вона, закликаючи колег підтримати законопроект.

В результаті законопроект був ухвалений. З 107 голосів проти були лише 10. Під час читання результатів голосування зал почав аплодувати стоячи: і демократи, і республіканці.

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook.
Сподобалося - ставимо Like!


Поділіться з своїми друзями!

Коментарі

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook.
Вподобати сторінку - ставимо Like!

Популярні дописи з цього блогу

Який переклад Біблії кращий?

Про що звіщав Дух Святий у Збужі?

Понад 220 душ у Збужі схилили коліна

Торкаємось сфери пророчих дарів та відкриттів (березень 2024-го року)