Торкаємось сфери пророчих дарів та відкриттів (червень 2023-го року)

Черговий огляд пророцтв в п’ятидесятницькому середовищі за червень 2023 р.

Аналізуючи десятки пророцтв, які звучали в різних місцях у червні, можемо побачити три окремі напрямки, щодо звіщення майбутнього. В усіх пророцтвах спільним є те, що звіщається пробудження, могутні дії Божі. Щодо комфорту і рівня життя в Україні, то у двох йшлося про благополуччя і розквіт нашої держави, ще в двох – про ще тяжчі часи. Щодо Європи, то в усіх почутих говорилося про тяжкі часи, особливо для віруючих. Очевидно і те, що життя загалом у світі не буде простішим.

«Хочу, щоб ви були освячені і обновлені. Бо Я приготував ще велику славу являти між Моїм народом. І це буде зовсім скоро. Багатьох із вас очі побачать це… Скоро пройде наче великий вітер в цій місцевості. І багато злякаються, і скажуть: «О, Господи, а як тут пройти?» А я в той час для вірних руку подам Свою… Я буду кормити їх в трудний час» (11 червня 2023, Луцьк) Немає достатньо підстав щось стверджувати конкретно. А під «вітром», тривожною новиною, можемо розуміти будь-що, тому не будемо губитися у здогадках.

«Ворог сіє зло по всій землі, сіє ненависть. А ти яви святість! І коли буде явлена святість, Я відвідаю тебе. Я складаю молитви твої, складаю в чашу небесну. І виллю, і ще зрадієш та прославиш. Прийде мир по молитві твоїй, і розквітне це місце, розквітне твоя держава. Але найбільше потішу тебе – виконається задум Мій. Коли ти явиш святість – Я відвідаю тебе чудесами й знаменами, дам силу. І підеш проповідувати Євангелію, звістку спасіння. Будуть будуватися доми молитви, поповнятися душами спасенними. Буде великий заклик… Розширюй кордони свого серця, щоб ти міг вмістити тих, кого Я покличу» (11 червня 2023, Чернівці)

Це слово було сказане через жінку, яка напередодні нового 2022 року пророкувала, про те, що рік буде дуже тяжким, і проллється багато крові. І це, як бачимо, справдилося. Тому маємо надію, що і це пророцтво збудеться.

Зауважу ще ось таке: що значить «розширювати кордони свого серця», щоб вмістити тих, кого буде кликати Бог? Можливо, ми створили у церквах свою субкультуру, свої правила і традиції, свої програми. І людина, яка приходить вперше, може бути навіть не помічена нами. Вона запросто може «не вписатися» у наші рамки.

У США говорилося про грядущі переміни, які стосуватимуться Божого народу.

«Дається тобі час, народ Мій, щоб ти виправив життя своє, щоб поправив світильник. Бо скоро буде зустріч, буду стукати в серця ваші та доми… Не завжди так буде… Переміна прийде, і вона буде раптова… Як пройдеш? Перебувай і досліджуй Слово Моє, тоді збережу в дні тривожні» (11 червня 2023, Каліфорнія)

Про такі ж переміни йшлося і в пророцтвах у Європі. До речі, те, що ще будуть втікати і з Європи, чув вже не раз.

«Велика засуха в Моєму стані. Тому що багато будують не на твердій основі. Треба залишити безпечність… Ось короткий час для тебе, для виправлення життя, для підготовки… В скорому часі грядуть великі переміни і на цю землю… зміняться закони… Багато біжать сюди, мовляв, для укриття. Але так говорить Дух Святий: і з цього місця буде переселення» (23 червня 2023, Європа)

«Цей час пройде. І якщо не будеш в числі мудрих дів, прийде час, коли матері будуть оплакувати своїх дітей» (23 червня 2023, Європа, м. Осло)

Слава Божа, яка являтиметься у скрутні для Церкви часи – думка не нова. Звучить вона у пророцтвах постійно.

«Впереді труднощі ще більші і більші. І випробування грядуть для Церкви, для народу Мого» (Червень, Київ)

«Я почав звершувати велику роботу серед народу Свого. Визначена дата, рік, коли Я почну велико діяти у вашій країні, – говорить Господь. Але маєте мати терпіння, щоб великі скорботи і печалі пройти» (23 червня 2023, Рівне)

Бог вже діє, і має справу з Україною давно. Бог хоче діяти! Бог має план для України! Отож, будемо шукати Бога, щоб стати учасниками реалізації Його планів. А все земне і матеріальне нехай відійде на другий план, воно додасться.

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook. А також - в Підписатися! Telegram!
Сподобалося - ставимо Like!


Поділіться з своїми друзями! Відтепер ми також в Підписатися! Telegram!

Коментарі

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook.
Вподобати сторінку - ставимо Like!

Популярні дописи з цього блогу

Який переклад Біблії кращий?

Про що звіщав Дух Святий у Збужі?

Понад 220 душ у Збужі схилили коліна

Час останній, наближається всьому кінець