Депутатка з «Голосу» Совсун зневажила християн України, назвавши їх «відірваними»

Нардеп Інна Совсун, відома своїми постійними намаганнями зруйнувати сім'ю в Україні та пропихнути інші грантові руйнівні для держави законопроєкти, назвала християн України (які в цей військовий час беззупинно займаються волонтерством) «світом, цілковито відірваним від реального життя, від України, від Європи, від 21 століття». Таку заяву вона зробила, як реакцію на форум «За християнські цінності», що відбувся у Львівській обласній раді. Захотілося їй ще висміяти єпископа Василя Боєчка, якого радянська влада відправила у в'язницю за віру у 80-ті.

Все йде до того, що Совсун добуває останню свою каденцію, як і її партія «Голосу».

Досить влучно охарактеризував інцидент президент асоціації журналістів «Новомедіа», національний директор Глобального Лідерського Саміту в Україні Руслан Кухарчук:

«Кожному поколінню українців випадають свої виклики, випробування і негаразди. Наше покоління – не виняток. Нам випала ціла Інна Совсун.

Вона – хрестоматійний та енциклопедичний зразок особи з гендером «членкині». Це дуже специфічний гендер, який об'єднує в собі:

– підвищену емпатію до акул, які їдять людей;
– особливо ніжне піклування про вагітних мишей;
– комсомольський ентузіазм;
– ленінський світогляд;
– появу характерного висипу на тілі і почервоніння на обличчі під час звучання словосполучення «християнські цінності».

Комплексна і яскраво виражена мізантропія головного мозку - також характерна ознаки гендеру «членкиня».

Совсун – істиний (-а) промоутер (-ка) ленінських ідеалів: руйнування сім'ї та скасування традиції. Як би вона жила в часи «Великої Жовтневої революції», безсумнівно, була б першою заступницею Олександри Колонтай.

В притаманному для ленінців і комсомольців стилі Совсун відверто глузує з християнських лідерів. В останньому випадку – з єпископа Василя Боєчка. Так-так, це саме той знаменитий Боєчко, якого комуністи ув'язнили за віру і переконання у пізні радянські часи, коли це траплялося не так вже й часто – в кінці 80-их. Боєчка називають останнім радянським політ ув'язненим за віру.

Вся політична кар'єра Совсун не вартує й однієї сивої волосини 87-річного Василя Боєчка. Але була б у Совсун можливість, припускаю, вона б і сьогодні Боєчка відправила за ґрати. Бо комуністи, гомосексуалісти та їхні промоутери – завжди одного поля ягоди. Прагнення встановити режим пригнічення і власного домінування – їхня спільна і обов'язкова ознака».

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook. А також - в Підписатися! Telegram!
Сподобалося - ставимо Like!


Поділіться з своїми друзями! Відтепер ми також в Підписатися! Telegram!

Коментарі

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook.
Вподобати сторінку - ставимо Like!

Популярні дописи з цього блогу

Який переклад Біблії кращий?

Про що звіщав Дух Святий у Збужі?

Понад 220 душ у Збужі схилили коліна

Час останній, наближається всьому кінець