Торкаємось сфери пророчих дарів та відкриттів (травень 2023-го року)

Черговий огляд пророцтв в п’ятидесятницькому середовищі за травень 2023 р.

Переглянув пророцтва, які звучали в різних місцях впродовж квітня-травня. Практично не звучали слова звіщення майбутнього. Хіба лише «між іншим» можна було почути фрази, про те, що тяжкі часи не закінчяться, що після завершення цієї біди, наступить інша (Збуж, 29 травня).

В основному пророчі слова були направлені на підготовку духовного стану Церкви. В тезах усі ці пророцтва сформулював би так: «Серце пригортається до земного, мало довіри до Господа, замість подяки багато стогонів і нарікань. Часу мало. Ще грядуть випробування, бурі. Якщо ти з Господом – будеш спокійний, пройдеш сам і ще й інші до тебе звернуться за допомогою».

А втім, знаєте, чого не вистачає в сучасних пророцтвах? Утіхи, підбадьорення, запевнення в любові і присутності Бога. Адже саме це потребує народ сьогодні. 468-й день війни, безперестанних церковних та особистих молитов… Питання, які не полишають українців: Де Бог? Чи Він бачить і чує? Кожне добре слово на ціну життя. Хочеться мотивації та підтримки. А між іншим, це і є одна з функцій пророцтва. Ціль пророцтва (видіння, відкриття) – збудувати, застерегти, докорити, зміцнити, підбадьорити та втішити. «А хто пророкує, той людям говорить на збудування, і на умовлення, і на розраду» (1Кор.14:3)

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook. А також - в Підписатися! Telegram!
Сподобалося - ставимо Like!


Поділіться з своїми друзями! Відтепер ми також в Підписатися! Telegram!

Коментарі

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook.
Вподобати сторінку - ставимо Like!

Популярні дописи з цього блогу

Який переклад Біблії кращий?

Про що звіщав Дух Святий у Збужі?

Понад 220 душ у Збужі схилили коліна

Час останній, наближається всьому кінець