#1 Не зупиняйся в молитві (Audio_message)

«Просіть – і буде вам дано» (Мт.7:7) – запевняє Христос Своїх учнів.

Він вчить їх молитися Богові, радить звертатися до Нього з усіх питань, і в будь-яку пору! Модель відносин людини з Богом, яку відкрив нам Христос, приємно дивує. Бог являє себе в ролі батька, Отця Небесного! Навіть, якщо злі батьки спосібні робити добро своїм дітям, наскільки ж більше Отець Небесний бажає віддавати добром тим, хто проситиме в Нього! (вірш 11).

Звісно, цей уривок слід розуміти в контексті і в світлі Біблійного вчення про молитву. Із Пс.65:18 ми дізнаємось, що людина, яка просить, не повинна мати несповіданого гріха. Християнин повинен молитися з вірою (Як.1:6-8) і згідно волі Божої (1Ів.5:14; Як.4:3). Також молитва має бути невідступною (Лк. 18:1-8) і щирою (Євр.10:22).

Найбільше будує нашу віру, коли відповідь на молитву посилається відразу. Ось декілька прикладів. Послухайте, як Господь раптово може відповідати на молитву і які дивні речі робити:
«…і загорівся між ними Господній огонь, та й пожер їх у кінці табору… А Мойсей помолився до Господа, і погас той огонь» (Чис.11:1,2)
«Єлисей помолився до Господа… і Він ударив їх [ворогів] сліпотою за Єлисеєвим словом...» (2Цар.6:18)
«Ілля був людина, подібна до нас пристрастями, і він помолився молитвою, щоб дощу не було, і дощу не було на землі аж три роки й шість місяців... І він знов помолився, і дощу дало небо, а земля вродила свій плід!» (Як.5:16-18)
Мойсей, Єлисей та Ілля… Люди, які практикували і вірили в молитву.

У кожного з нас так багато є бажань нездійсненних, так багато невирішених питань. І від цього ми часто ходимо пригнічені. А як інакше? – запитаєте ви. Можливе інакше життя! «Ні про що не турбуйтесь, а в усьому нехай виявляються Богові ваші бажання молитвою й проханням з подякою» (Фил.4:6).

Практикуйте молитву, вірте в її силу! Звертайтесь до Бога із своїми бажаннями немов до рідного батька!

Не раз молитва стає вирішальним фактором в житті, єдиним можливим виходом із складних обставин, причиною чуда. Не занедбуй молитви, не зупиняйся в молитві! І одного разу ти радісно вигукнеш:

«…Бог почув, і вислухав голос моєї молитви!» (Пс.66:19)

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook. А також - в Підписатися! Telegram!
Сподобалося - ставимо Like!


Поділіться з своїми друзями! Відтепер ми також в Підписатися! Telegram!

Коментарі

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook.
Вподобати сторінку - ставимо Like!

Популярні дописи з цього блогу

Який переклад Біблії кращий?

Про що звіщав Дух Святий у Збужі?

Понад 220 душ у Збужі схилили коліна

Час останній, наближається всьому кінець