Торкаємось сфери пророчих дарів та відкриттів (вересень 2022-го року)

Черговий огляд пророцтв в п’ятидесятницькому середовищі за вересень 2022 р.

Розпочну із аналізу пророцтв у США. Так сталося, що під час війни з України туди поїхало трохи тих наших пророків, які були відомі і пророцтва яких я брав до уваги в своїх оглядах. Є різні оцінки таких їхніх поїздок, мовляв, в трудний час негоже залишати пророку свій народ у біді. Однак, то їхня справа, тим паче, що можливо, когось із них спонукав Господь поїхати туди – так би мовити, послужити і народу в діаспорі. А якщо і не так – Бог їм суддя…

«…время краткое. И вот болезни, болезни для молодого поколения умножаться. О, как будет подниматься вопль в станах народа Моего. Но, говорю, это будет великое очищение, великая переплавка… Молитесь за власть, ибо если бы Я открыл вам их замысел, то были бы посты за постами, и молитвы за молитвами. Великое зло замышляют против народа Моего, дабы привести в тесноту. Но если будет зов подниматься к небу – продлю на малое время…» (США, Орегон, 3 вересня 2022 – Молодіжна конференція).

«Многие задаются вопросом: Господи, почему постигает это народ Твой? О, дети Мои, Я иду по земле и мир отнят отнятый от земли. И еще кровопролития увеличатся, тревоги увеличатся. А ты, нард Мой, будь спокоен… Время дается тебе для того, чтобы ты потрудился. Ибо так мало времени! Если бы ты знал, какие времена грядут…» (липень 2022, США, Каліфорнія)

«Як багато хто хвалиться стажем і досягненнями людськими… О, як багато приходять в стани обманщиків, і зваблюють народ, и виводять на інші дороги, виводять на інші пасовиська… Яка біднота духовна! Спустошує ворог внутрішність, втрачається надія і любов до Господа. А Я, Господь, говорю: сильно пильнуй! Подивися на світовий годинник, вони відбивають останні часи… Не завжди так буде. Згущуються великі хмари, і будуть проходити бурі, і вихри будуть проноситися… Випробую будівлю кожного… Час великих тривог, печаль буде за печаллю. Примножаться епідемії і хвороби» (США, Південна Кароліна, 4 вересня 2022 – Л.І).

18 вересня в Каліфорнії лунало слово про те, що деякі люди вважають, що перебувають у безпечній місцевості, однак там буде ще велике потрясіння. А ще, що Господь буде вести народ Свій великою силою.

«Трудность, трудность ожидает народ Мой. Я проведу через трудность, но не оставлю и не покину. Ибо велико будет испытание для народа! […] Будет великое испытание веры Твоей. Если ты устоишь и если ты пройдешь это время – награда ожидает тебя. Потому приготовься к испытанию, приготовься к трудностям. Ибо великие изменения и перемены придут и в этой стране, великое потрясение…» (США, Каліфорнія, 25 вересня 2022)

«Много говорил, что будет пересев – и он идет» (США, Аойва, 25 вересня 2022). Далі йшлося про тяжкі випробування для молодих дівчат і юнаків, інколи навіть із летальними випадками, про близький кінець всьому. Однак, щоб не нагнітати паніку, дослівно дане пророцтво не наводитиму. Адже не виключено, що трапляються і певні нагнітання серед пророкуючих; десь сказане раніше ретранслюється і передається із зібрання в зібрання.

16 серпня в Тернопільській області було звернення стати в молитві на захист за свій народ, вийти із стану безпечності. І бути готовим, що Господь одних берегтиме, а інших забиратиме. «Затишшя, затишшя… Та ще буде буря». Однак варто молитися, щоб ця буря пройшла стороною. І тут також, вже в Україні, звіщалося про те, що з’являться хибні вчення і запаляться «чужі вогні».

«Багато йдуть туди, куди Я не посилав», – йшлося в одному із пророцтв в Росії. Чи не про мобілізацію йде мова? «Навіщо йдеш на ті поля, які вже засіяні іншими? І хочеш начебто принести себе у служінні, в жертву. Та я не маю потреби в цьому». Нехай кожен сприймає це як хоче, а я віднесу це до тої так званої «місіонерської» допомоги російських християн на окупованих територіях. А як інакше?)

«Не протився Моєму волевиявленню, Моїм уставам. Смирись і я сильно благословлю, явлю славу в народі Моєму, чудеса та знамена покажу. Так що багато ще відкликнуться і стануть одним цілим» (23 вересня, Рівненська обл.)

У Рівненській області в декількох місцях наголошувалося на тому, що час останній. І багато ознак буде збуватися на очах людей. Бог бажає підготувати Свій народ до вічності. «Близок День Господний, и очень поспешает». В багатьох розчарування, реальність не відповідає бажанням. Ми хочемо одне, а стається інше. Однак, Бог знає який кінець цього всього. І варто довіритися Йому та не противитися Його волі. Ми, християни, знаємо своє призначення на цій землі і що потрібно робити. І не варто кидатися в різні сторони, бажаючи зберегти свою душу. Будьмо вірні Богу і служімо Йому на всякому місці. І тоді, навіть якщо втратимо життя – збережемо душу.

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook. А також - в Підписатися! Telegram!
Сподобалося - ставимо Like!


Поділіться з своїми друзями! Відтепер ми також в Підписатися! Telegram!

Коментарі

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook.
Вподобати сторінку - ставимо Like!

Популярні дописи з цього блогу

Який переклад Біблії кращий?

Про що звіщав Дух Святий у Збужі?

Понад 220 душ у Збужі схилили коліна

Час останній, наближається всьому кінець