Підсумок тижня: три події, які викликали масове обурення і занепокоєння

«Головний стерилізатор країни» Галина Третякова шокує заявами про «дітей дуже низької якості» у безробітних

Голова Комітету ВР з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третякова у своєму онлайн вебінарі заявила про те, що «ми отримуємо дітей дуже низької якості», які в майбутньому «сідають на публічні кошти». Вона також озвучила вислови нібито деяких британських політиків, які можна сміливо вважати екстремістськими. «Того, хто хоче отримувати соціальну допомогу, потрібно стерилізувати»; «Лі Куан Ю кастрував жінок, у яких не було вищої освіти» (саме тому, начебто, місто-держава Сінгапур така процвітаюча); «дуже жорстокими методами викорчовували тих, хто не є захисниками і годувальниками». «Така має бути система, така моя філософія», – заявила депутатка.

Джерела в офісі президента повідомляють, що з Галиною Третяковою була проведена бесіда, їй пояснили, що перше чим говорити, вона повинна думати. Поки її відставки не планують, однак це можливо, адже над цим працюють певні групи в Слузі Народу. Це неприпустимо, щоб людина з такими ідеями очолювала такий відповідальний комітет.

Агент іноземних фондів Уляна Супрун закликала громадян України прийняти гей-культуру

Колишня в.о. міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун розповіла історію про те, як на службі в церкві її бабуся побачила давнього знайомого Ульяни, який був з іншим чоловіком і дитиною. Ці два дорослих чоловіки вели усиновлену дитину на причастя. І бабуся, якій на той час вже було понад 90 років, просто пораділа за щасливу сім’ю: «Двох тат, які водять своїх дітей до церкви, навчають української мови та культури, є частиною громади, де всі сприймають їхню сім’ю нормально... Я б хотіла жити у світі, де так відбувається всюди», – написала Супрун.

Спостерігаючи за діяльністю Супрун справедливо її можна назвати «агентом іноземних фондів». Не лише завдяки пропаганді гомосексуалізму, але й через інші руйнівні вчинки, продиктовані ззовні.

Фактично розвиток гомосексуалізму – це барометр який вказує на повну духовну дезорієнтацію, деградацію, яка відбувається під гаслом забезпечення прав людини у 21 столітті. В умовах розвитку європейських процесів, які впливають і на українську націю, варто не забувати, що демократія – це перш за все не можливість задовольняти свої пожадливості чи розпалюватися в пристрастях як заманеться, але можливість вільно сповідувати головні принципи загальнолюдської моралі і бути Людиною.

Махновщина повертається: серійні напади на людей від радикалів і націоналістів

Останнім часом відбуваються серійні напади з боку радикальних організацій (Нацкорпуса, «азовців») на людей з протилежною політичною позицією. Найбільше в цій ситуації дістається членам Партії Шарія.

Після розгрому фасадів офісів партії в «Національному корпусі» перейшли до нападів на регіональних активістів. В спеціальному Telegram-каналі об’явлено навіть конкурс із закликом до насилля:

«Конкурс! Сними унижение шариевца (партийца, титухана или просто рядового ватана) на видео и получи приз, — написано в опублікованому оголошенні. — Лучшее видео недели — 1000 грн. Лучшее видео месяца — 5000 грн. Всем участникам бонус — пришлём крутую именную футболку твоего размера».

23 червня скоєно напад на голову Житомирської обласної партійної організації Сергія Нікуліна, 25 червня – на члена Харківської організації Микиту Роженко. В результаті нападу він отримав численні травми, переломи черепу, втратив зір, частково слух. За дві години до нападу юнак написав чергову заяву щодо погроз на життя зі сторони Нацкорпусу.

Обурює те, що зі сторони Офісу Президента, Генеральнеого прокурора чи Міністра МВС жодної заяви не прослідувало. А провладні, олігархічні ЗМІ, якщо свідомо не замовчують інциденти, то, ще гірше, пишуть про це з іронією, мовляв, арійці «провчили» когось-там, чи відповіли по-справедливості. Натомість в коментарях на соц. сторінках Зеленського люди масово почали виставляти фото Микити із вимогою відреагувати на інцидент і припинити насилля.

Ми можемо бути незгідні з тією чи іншою позицією, задекларованими політичними заявами, але фізичне насилля має викликати однозначне засудження і вимогу покарання. Це неприпустимо, щоб в демократичній країні за свої погляди (політичні чи релігійні – неважливо) люди були переслідувані.

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook. А також - в Підписатися! Telegram!
Сподобалося - ставимо Like!


Поділіться з своїми друзями! Відтепер ми також в Підписатися! Telegram!

Коментарі

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook.
Вподобати сторінку - ставимо Like!

Популярні дописи з цього блогу

Який переклад Біблії кращий?

Торкаємось сфери пророчих дарів та відкриттів (березень 2024-го року)

Час останній, наближається всьому кінець

Торкаємось сфери пророчих дарів та відкриттів (січень 2024-го року)