Діаспора рівненчан у США зацікавлена в тому, аби місіонерська справа розвивалася в Україні

15 грудня в українській п’ятидесятницькій церкві Life Christian Church (Northeast Tacoma, WA) відбулося спільне служіння за участю рівненчан в діаспорі, метою якого було продовження співпраці з церквами Рівненщини. Нагадаємо, що минулого року відбулася перша така зустріч, на якій було вирішено підтримувати різні проекти щодо місіонерства в Україні. Тоді було озвучено ряд конкретних та актуальних проектів, які за підтримки діаспори планувалося найближчим часом реалізувати на Рівненщині. І ось тепер, через рік часу, учасники зібрання ділилися досягненнями та планами на майбутнє.

Перед початком зібрання єпископ Віктор Прохор привітав усіх присутніх, а також представив гостей. Серед служителів були присутні: пастор First Slavic Church Awakening (Mukilteo, WA) Анатолій Онищук (т.зв. «донецька» церква), пастор Slavic Gospel Church (Federal Way, WA) Василь Фіськов, пастор Sulamita Church (Mukilteo, WA) Володимир Моніч, пастор церкви «Назарянин»( Cornerstone, WA) Леонтій Прохор, пастор церкви «Наріжний камінь» Микола Казимірець (т.зв. «рівненська» церква), Андрій Петровський (один із пасторів Slavic Christian Center,Tacoma, Washington), заступник ст. пресвітера по штату Вашингтон Петро Радчук та ін.

Було звершено молитву подяки. Гурти, хор, а також оркестр виконали пісні.

Віктор Леончік (ц. «Суламіта») ділився Божим Словом та згадував історію утворення діаспори п’ятидесятників. Він зауважив, що у спільній, злагодженій роботі є велика сила, а тому варто шукати шляхи співпраці та об’єднання й в подальшому.

Пастор First Slavic Church Awakening (Mukilteo, WA) Анатолій Оніщук представив відеоролик про життя місіонерів на Рівненщині. Зокрема, він розповів, що за останній рік, за підтримки діаспори, було підготовлено та випущено групу місіонерів, яких в подальшому розподілили на працю в області. Також було побудовано та відкрито шість модульних молитовних будинків на території Рівненщини.

«Ми вдячні Богові за зроблену роботу. Особисто дякую діаспорі рівненчан, яка проявила ініціативу фінансово підтримати ці проекти, зокрема, будівництво молитовних будинків, навчання та подальшу підтримку місіонерів. Ми відкриті до подальшої співпраці, завжди молимося за вас, дякуючи Богові та просячи благословення на ваші долі», – у відео форматі звернувся до присутніх ст. пресвітер Рівненського обласного Об’єднання Олександр Коток.

Старший єпископ УЦХВЄ Михайло Паночко, звернення якого також прозвучало у відео форматі, закликав до спільної роботи над поширенням Царства Божого не тільки на Рівненщині, але й в Україні загалом. «Я вірю, що через цю роботу, чимало людей будуть побуджені Святим Духом, щоб з таких невеликих приміщень утворювалися церкви. Ми вдячні Богові, що є такі молоді люди, які присвятили своє життя на працю на Божій ниві. Запрошуємо всіх до співпраці! Давайте спільно поширювати Царство Боже у нашій країні. А звідси ми підемо далі – на схід, захід, Європейський континент і т.д. Дякуємо за молитви і підтримку! Кожен хто сіяв, хто поливав, хто жав, отримає нагороду від Господа!», – сказав Михайло Степанович.

Заключне слово мав Олександр Стрелчік (Life Christian Church, Tacoma, WA). Після завершальної молитви, об’яв, гості були запрошені на спільний обід та спілкування.

Діаспора рівненчан вирішила продовжувати підтримку місіонерського служіння у рівненській області. Віримо, що спільними зусиллями нам вдасться досягнути великих результатів у справі спасіння людських душ!

Олександр Геніш,
редактор газети «За віру Євангельську»

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook. А також - в Підписатися! Telegram!
Сподобалося - ставимо Like!


Поділіться з своїми друзями! Відтепер ми також в Підписатися! Telegram!

Коментарі

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook.
Вподобати сторінку - ставимо Like!

Популярні дописи з цього блогу

Який переклад Біблії кращий?

Про що звіщав Дух Святий у Збужі?

Понад 220 душ у Збужі схилили коліна

Торкаємось сфери пророчих дарів та відкриттів (березень 2024-го року)