Позиція кандидатів від Рівненщини щодо сім’ї та одностатевих шлюбів

Україна потерпає від агресивної пропаганди гомосексуалізму. Йде цілеспрямована брудна кампанія щодо впровадження понять «гендерства» та «одностатевих шлюбів» в навчальні шкільні програми. Незважаючи на відсутність підтримки населення, окремі активісти лобіюють інтереси ЛГБТ-спільнот на найвищих рівнях влади, отримуючи за це гранти та фінансові подачки від західних спонсорів.

Легалізація одностатевого цивільного партнерства, усиновлення дітей трансгендерними людьми, пропаганда гомосексуалізму в школах та ЗМІ – ось те, планувалось реалізувати вже до 2020 року. Про це йшлося у «Плані заходів з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини на період до 2020 року», затвердженому урядом у листопаді 2015 році. Проте цей план набув широкого розголосу, викликав занепокоєння у більшості населення України. Прокотилася хвиля протестів. З того часу боротьба за сімейні цінності не припиняється.

Боротися зі злом ефективно й необхідно також на законодавчому рівні. Оскільки вже через місяць відбудуться вибори до Верховної Ради, важливо не допустити ті політичні сили і депутатів-мажоритарників, які відверто лобіюватимуть інтереси ЛГБТ-спільнот. Християнин при виборі партії чи кандидата, окрім інших пунктів, має також звертати увагу на їхню позицію щодо відстоювання християнських цінностей. Задля цього ми проаналізували направленість основних політичних сил, переглянули їхні передвиборчі програми, заяви, висловлювання.

Найбільш яскравим прихильником гендерної ідеології є партія «Голос». Про ліберальну направленість партії стало відомо одразу, як тільки була представлена перша п’ятірка політичної платформи. 17 травня було опубліковано статтю під назвою «Партія Вакарчука. На що звернути увагу християнам?», де я розповідав про те, що ця направленість показує в бік Джорджа Сороса, адже його представники сформували основу політичного руху Вакарчука – у першій п’ятірці їх було аж троє. Нагадаю, що Сорос фінансує рух за право на аборти, спонсорує атеїзм, легалізацію наркотиків, сексуальну освіту, евтаназію, фемінізм, масову міграцію та інші радикальні експерименти по соціальній інженерії.

7 червня в ефірі телеканалу «Україна» вже сам голова партії Святослав Вакарчук, відповідаючи на запитання, заявив про підтримку легалізації одностатевих шлюбів і марихуани. У той же час, щодо легалізації проституції заявив, що наразі в даний момент важливо встановити справедливість в українських судах, «якщо ми зробимо це, то всі інші питання будуть врегульовані».
Християнам з чіткою Біблійною позицією варто добре подумати, перш ніж поставити відмітку навпроти згаданої партії. Що ж стосується депутатів-мажоритарників, висуванців від цієї політичної платформи, то необхідно аналізувати кожного в окремості, ознайомитися з позицією на дане питання.

Загалом, народний депутат може зайняти три позиції стосовно гендерної ідеології та сімейних цінностей:
1) Пропагування гендерної ідеології, лобіювання інтересів ЛГБТ-спільнот, просуваючи усілякі закони «рівності» чи поправки до законів;
2) Бездіяльність в даному питанні (позиція спостереження збоку, не приймати жодної участі в будь-яких заходах в цій сфері);
3) Активна позиція щодо захисту сімейних цінностей.

Відомий рівненський громадський діяч, ректор Духовної семінарії ХВЄ Олександр Третяк звернувся до кандидатів у депутати України, які балотуються на виборчих округах Рівненщини щодо їх позиції по легалізації одностатевих шлюбів.

«Враховуючи широкий негативний резонанс більшості українського суспільства, в контексті проведення сьогодні в Києві так званого «маршу рівності» звертаюсь до ключових кандидатів в народні депутати від Рівненщини. Питання легалізації одностатевих шлюбів, просування так званої «гендерної ідеології» буде тим чи іншом чином торкатись і вас під час прийняття рішень в парламенті а також вашій законотворчій роботі. Дайте чіткі відповіді на наступні запитання, адже сотні тисяч виборців на Рівненщині мають знати вашу чітку позицію», – зазначив Олександр Третяк.

Громадський діяч запитує у кандидатів в нардепи:
1) чи підтримуєте ви легалізацію одностатевих шлюбів та всіх інших супутніх законів, що стосуються пропаганди гомосексуалізму?
2) чи будете підтримувати закони, що спрямовані на захист та підтримку інституту сім’ї?

Впродовж тижня усі кандидати мали змогу озвучити свої позиції стосовно цих двох запитань. За цей час ми намагались задати їх максимально усім майбутнім народним обранцям. Окрім цього проаналізували передвиборчі програми кожного з них. Одразу зазначу, що в цих програмах про боротьбу з легалізацією одностатевих шлюбів і пропагандою гендерної ідеології, а також про захист сімейних цінностей конкретно не зазначив жодний із кандидатів. Винятком є лише Віктор Мялик, який балотується по 155-му одномандатному виборчому – він досить конкретно заявив про свої християнські переконання, прописавши їх навіть у передвиборчій програмі. Деякі інші заявили про це опосередковано. Значну активність в справі захисту інституту сім’ї впродовж останніх років проявляв Олексій Муляренко, займаючи посаду голови Рівненської обласної державної адміністрації.

Нижче ми наведемо список кандидатів усіх виборчих округів Рівненщини, їхні висловлювання, як вони відповіли на поставлені два запитання, а також розмістимо деякі фрагменти із їхніх передвиборчих програм, які, на нашу думку, варто було б також взяти до уваги, говорячи про захист інституту сім’ї.

Всього на Рівненщині створено п’ять одномандатних виборчих округів, по яких балотується 60 кандидатів в народні депутати.

ОКРУГ 152 (ЧАСТИНА МІСТА РІВНОГО). По 152-му одномандатному виборчому окрузі зареєстровано 14 кандидатів:

1. Алексійчук Роман Васильович, голова правління, ОСББ «Мій дім», проживає в місті Рівному (самовисування). Не має відповіді.

2. Бляшин Микола Степанович, директор, адвокатське бюро «Миколи Бляшина» (самовисування).

Відповідь на поставлені запитання:
«1. Не підтримую!
2. Віра, сім’я, діти, батьки і міцна родина – основа щасливої країни!!!»

Проте на уточнюючий коментар щодо того, чи готовий він проявити принципову позицію, і йти в розріз поглядів лідера партії Вакарчука, відповідь дана не була.

3. Євтушенко Святослав Ігорович, директор, ТОВ «ДРУК», член Політичної партії «Народний Рух України», проживає в місті Рівному (самовисування).

«Я усвідомлюю, що розвиток духовних цінностей у суспільстві є дуже важливою складовою для України та основною підвалиною для перетворень в усіх сферах життя. Тому буду робити все можливе для розбудови та підтримки морально-духовних засад нашого міста… Бог, Родина, Україна – єдині. В лише всі разом, спільними зусиллями ми створимо основу для щасливої сім’ї.
Разом з тим, знаю і завжди пам’ятатиму, що людина – це дар Божий і найголовніше Його творіння».

4. Кириллов Михайло Михайлович, підприємець, безпартійний, проживає в місті Рівному (самовисування).

Відповідаючи на поставлене запитання, написав: «звісно 2». Що малося на увазі: згоден із обома пунктами чи тільки із другим – не зрозуміло. Однак, на пропозицію ініціювати звернення до ВРУ, Кабміну та Президента щодо неприпустимості проведення в Україні подібних заходів, а також заборони ЛГБТ-пропаганди дітям через систему освіти, відповів ствердно.

5. Коваль Роман Ярославович, лікар-травматолог, Рівненська центральна міська лікарня, проживає в місті Рівному (самовисування). Не має відповіді.

6. Ковальчук Олександр Володимирович, голова правління, ГО «Платформа взаємодій «ПРОСТІР», проживає в місті Рівному («Слуга народу»). Не має відповіді.

7. Коршунова Людмила Сергіївна, пенсіонерка, проживає в місті Рівному («Опозиційний блок»). Не має відповіді.

8. Курсик Олександр Васильович, журналіст, директор програм, ТРК «РИТМ», викладач, Національний університет водного господарства та природокористування, проживає в місті Рівному (Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина»).

Відповідь на поставлені запитання:
«Тільки ‚ЗА‘ сімейні цінності! Я проти виродження нашої Нації!»

9. Левчик Руслан Васильович, тимчасово не працює, проживає в місті Рівному («Разом сила»). Не має відповіді.

10. Марков Роман Сергійович, директор, ТОВ «Велтрейд», підприємець, (Сила і честь»). Не має відповіді.

11. Муляренко Олексій Віталійович, голова, Рівненська обласна державна адміністрація, (самовисування).

Відповідь на поставлені запитання:
«Олександр Третяк, ми з тобою давно однодумці в цьому питанні й моя позиція тобі відома. Але ж повторююсь ще раз, вже як кандидат 152-го округу.
Я, як багатодітний батько, однозначно підтримую інститут сім’ї і вважаю, що країна має розвиватися, молоді українці мають народжуватись! А це може бути лише (!) в традиційній сім’ї з мамою і татом, все інше не приведе до еволюції. Тому я буду стояти на захисті цієї позиції й підтримуватиму відповідні законодавчі ініціативи».

Зазначу, що Олексій Муляренко, займаючи посаду голови Рівненської облдержадміністрації постійно сприяв проведенню різних заходів щодо захисту інституту сім’ї, а також приймав у них активну участь. Наразі тісно співпрацює з різними релігійними та громадськими організаціями у сфері захисту сімейних цінностей та підтримки традиційної сім’ї.

12. Ніколайчук Микола Віталійович, директор, ТОВ «Рівне Дім Сервіс», проживає в місті Рівному («Опозиційна платформа – За життя). Не має відповіді.

13. Осуховський Олег Іванович, народний депутат України, проживає в місті Рівному (Всеукраїнське об’єднання «Свобода»). Не має відповіді.

14. Стасюк Роман Павлович, начальник відділу, ПП фірма «ТЕХЗАПЧАСТИНА», проживає в селі Грушвиця Перша Рівненського району («Радикальна партія Олега Ляшка). Не має відповіді.

ОКРУГ 153 (МІСТО ОСТРОГ, ЧАСТИНА МІСТА РІВНОГО). По 153-му одномандатному виборчому окрузі зареєстровано 9 кандидатів:

1. Валявка Володимир Ярославович, директор, ТОВ «ТМ ОЙЛ», проживає в місті Львові (Всеукраїнське об’єднання «Свобода»). Не має відповіді.

2. Вознюк Юрій Володимирович, народний депутат України, проживає в місті Рівному (самовисування) Відповідаючи на поставлене запитання, зазначив, що ініціатива гей-парадів походить не від самих українців, а ззовні. Є прихильником традиційної сім’ї, однак відповіді на те, чи зобов’язується він боротися із цим злом, не дав.

3. Дутко Павло Юрійович, керівник гуртка «Пластуни-новаки», Грушвицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, проживає в смт Квасилів Рівненського району («Сила Людей»). Не має відповіді.

4. Іванісов Роман Валерійович, головний юрист, ТОВ «ПРОФ ДЕЗ КОНТРОЛЬ ПЛЮС», проживає в місті Києві («Слуга народу»). Не має відповіді.

5. Мітюхін Андрій Вікторович, керівник охорони, ТОВ «Охоронне агентство «Фортуна», проживає в місті Рівному («Сила і Честь»). Не має відповіді.

6. Нікітюк Павло Михайлович, керуючий, адвокатське бюро «Павла Нікітюка», проживає в місті Нетішин Хмельницької області (самовисування). Не має відповіді.

7. Ундір Віталій Олександрович, перший заступник голови, Рівненська обласна державна адміністрація, проживає в місті Острог («Європейська Солідарність»). Не має відповіді.

8. Хорев Максим Валерійович, керівник, Українсько-Єврейський релігійно культурний центр «ЯХАД», проживає в місті Нетішин Хмельницької області (самовисування). Не має відповіді.

9. Щербачук Віктор Миколайович, генеральний директор, ТОВ «РІТТЕР БІО АГРО», проживає в місті Острог Рівненської області (самовисування).

Відповідь на поставлені запитання:
«Я з розумінням та повагою ставлюсь до всіх людей. Проте, вважаю, що сім'я має бути міцною, повноцінною та традиційною».

ОКРУГ 154 (МІСТО ДУБНО, ДЕМИДІВСЬКИЙ, ДУБЕНСЬКИЙ, ЗДОЛБУНІВСЬКИЙ, МЛИНІВСЬКИЙ, РАДИВИЛІВСЬКИЙ РАЙОНИ). По 154-му одномандатному виборчому окрузі зареєстровано 11 кандидатів:

1. Аліксійчук Олександр Васильович, підприємець, безпартійний, проживає в місті Рівному («Слуга народу»).

Відповідь на поставлені запитання:
«Я вважаю, що особисті «захоплення», які шкідливо впливають на інститут сім’ї, як такий, не зовсім коректно виносити у публічну площину. Ми – нація, яка маю свою культуру і свої сімейні цінності, які записані в Законі Божому!»

2. Бернацський Олег Васильович, директор, ТОВ «Юридична фірма «Адвокат і Закон», проживає в місті Києві («Опозиційна платформа – за життя»). Не має відповіді.

3. Дехтярчук Олександр Володимирович, народний депутат України, безпартійний, проживає в місті Дубно (самовисування).

Відповідь на поставлені запитання:
«Моя позиція усім відома. Підтримую традиційну родину. Ніколи не голосував і не голосуватиму за пропаганду одностатевих шлюбів. Крапка! Тільки традиційна родина!»

Нагадаю, що Олександр Дехтярчук, будучи народним депутатом, з самого початку долучився до руху на захист сімейних цінностей, направляв листи у відповідні інстанції, виступав на брифінгу у Верховній Раді, неодноразово висловлював свою позицію з даного питання, приймав активну участь в просімейних заходах (форумах сім’ї, круглих столах за участю політиків, духовенства та правозахисників, вуличних акціях, ході за сімейні цінності тощо).

4. Женевський Сергій Юрійович, директор, ТОВ «Фомальгаут – Галичина» («Радикальна партія Олега Ляшка»). Не має відповіді.

5. Ковальчук Володимир Олександрович, тимчасово не працює, безпартійний, проживає в місті Здолбунів (самовисування).

У передвиборчій програмі зазначено: «На нашому окрузі живуть люди, які потребують уваги держави – сироти, вдови, інваліди... Часто державні кошти не доходять до цих людей. Депутат має зробити все, щоб виплати були вчасними і в повному обсязі. Особливу увагу потрібно приділити дітям-сиротам. У державі існує безліч програм щодо їхньої підтримки, і я зроблю так, що кожна з них буде діяти в нашому окрузі». Конкретно відповіді на поставлені два запитання не має.

6. Луценко Ігор Вікторович, народний депутат України, безпартійний, проживає в місті Києві (Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина»).

У передвиборчій програмі зазначено: «Захист природи, впровадження передових технологій для перетворення міст і сіл, збереження національної історико-культурної спадщини – в усіх цих сферах я маю намір і далі реалізувати свій більш ніж 12-річний успішний досвід захисту прав громадян, екологічного та культурного активізму, а також прав сім’ї та дітей, творення нових суспільно корисних проектів». Конкретно відповіді на поставлені два запитання не має.

7. Мартинюк Лідія Андріївна, пенсіонерка, безпартійнa, проживає в місті Рівному («Опозиційний блок»).

У передвиборчій програмі зазначено: «В основі усіх вище перелічених змін стоїть благополуччя звичайної української сім’ї. В Україні має на повну силу запрацювати комплексна підтримка молодих сімей. Мають бути встановлені адекватні виплати при народженні дітей: першого – 100 тис. грн., другого – 200 тис. грн., за третього і наступних по 400 тис. грн. Матеріальна допомога одинокій мамі – на рівні середньої зарплатні по країні». Конкретно відповіді на поставлені два запитання не має.

8. Поровський Микола Іванович, пенсіонер, проживає в селі Малий Шпаків Рівненського району (Республіканська Християнська партія). У програмі зазначено, що потрібно до Ради вибирати «чесних і патріотичних людей із християнськими переконаннями». Конкретно відповіді на поставлені два запитання не має.

9. Сухляк Владислав Олегович, головний лікар, комунальне некомерційне підприємство «Здолбунівська центральна районна лікарня», проживає в селі Біла Криниця Рівненського району (самовисування).

У передвиборчій програмі зазначено: «Поширення та підтримка сучасної української патріотичної ідеології; Відродження національних традицій, пам’яток історії та культури». Конкретно відповіді на поставлені два запитання не має.

10. Ткачук Володимир Петрович, директор, компанія «Лакі-Лайф», проживає в місті Дубно, (Всеукраїнське об’єднання «Свобода»).

Відповідь на поставлені запитання:
«Моя позиція чітка. Не підтримував, не підтримую і не буду підтримувати одностатеві шлюби та популяризацію гомосексуалізму. Не потрібно уподібнюватися тим, в кого «перевернутий розум». Тільки міцна, традиційна українська родина!!! Ми також європейці, культура наша давня, і ми маємо право диктувати моду в цьому питанні!».

11. Щупко Олег Володимирович, директор, ТОВ «Юридична фірма «Право Справедливості», проживає в місті Києві («Сила і Честь»).

У передвиборчій програмі зазначено: «БОГ, СВОБОДА, СІМ’Я і УКРАЇНА є найвищими духовними цінностями українського народу». Конкретно відповіді на поставлені два запитання не має.

ОКРУГ 155 (МІСТО ВАРАШ, ВОЛОДИМИРЕЦЬКИЙ, ДУБРОВИЦЬКИЙ, ЗАРІЧНЕНСЬКИЙ, РОКИТНІВСЬКИЙ РАЙОНИ). По 155-му одномандатному виборчому окрузі зареєстровано 12 кандидатів:

1. Білик Юрій Романович, заступник головного лікаря з хірургічної допомоги, КП «Рівненський обласний клінічний лікувально-діагностичний центр імені Віктора Поліщука», проживає в смт Володимирець («Радикальна партія Олега Ляшка»). Не має відповіді.

2. Бура Олена Вікторівна, адвокат, проживає в місті Києві (самовисування).

Відповідь на поставлені запитання:
В усіх, без виключень, питань, народний депутат представляє інтереси Українського народу, тому і в цьому питанні керуватимусь! Референдум – найкращий спосіб визначення думки електорату! До цього часу не приймала участі на підтримку перерахованого!

На прохання дати чітку відповідь на поставлені два запитання відповіла, що найконкретнішим методом вирішення цього питання є все таки референдум, а то й взагалі, вона не хоче «займатися популізмом, підкупаючи виборця обіцянками, які можуть навіть не входити до повноважень депутата!».

3. Войціцька Вікторія Михайлівна, народний депутат України, проживає в місті Києві («Голос»). Не має відповіді.

4. Жуковський Адам Адамович, комерційний директор, ТОВ «СОЯ-БІОТЕК», проживає в місті Рівному (самовисування). Не має відповіді.

5. Задорожний Олександр Григорович, заступник голови, Дубровицька районна рада, проживає в місті Дубровиця (Всеукраїнське об’єднання «Свобода»). Не має відповіді.

6. Кирикович Лариса Миколаївна, пенсіонерка, проживає в смт Зарічне (самовисування). Не має відповіді.

7. Кирилюк Валентин Володимирович, начальник, КП «Управління майновим комплексом» Рівненської обласної ради, проживає в місті Рівному (самовисування). Не має відповіді.

8. Лозян Олексій Михайлович, підприємець, проживає в місті Костопіль («Опозиційна платформа - За життя»). Не має відповіді.

9. Мялик Віктор Ничипорович, фінансовий директор, ТОВ «МДС-Буд», проживає в с. Мотовилівка Фастівського району Київської області, самовисування.

У передвиборчій програмі зазначено:
«Чому іду на вибори до Верховної Ради України? Тому що я батько шістьох дітей, і мені не байдуже в якій державі будуть жити мої діти, тому що я бізнесмен і я працюю в Україні, а не в Швейцарії і не на Кіпрі, тому що я громадянин України і все своє свідоме життя прожив тут, тому що я пройшов важкий життєвий шлях, залишившись круглою сиротою у 13 років, тому що я знаю життя в нашій країні не з екранів телевізорів, не з глянцевих журналів, а з важкої щоденної праці від зорі до зорі!
Я усвідомив, що я живу у своїй країні, я люблю її, і готовий боронити від будь-яких посягань, тому що наш шлях належить тільки нам і несхожий на інші дороги, тому що ми нація, ми Україна і ми українці!!!!!
Саме тому, сьогодні, є дуже важливою присутність в політиці справжніх християн, для яких відповідальність є не забаганкою сховатися під прикриття недоторканності, а глибокою і переконливою потребою віри в те, що не тільки депутат може жити добре, а й всі хто носить горде ймення - Українець. Християнин політик, іде до людей із Богом у серці, з милосердям та вірою, з мудрістю та страхом Божим.
Ідучи на вибори Народних депутатів України беру на себе зобов'язання:
- Ходити перед державним законом, як ходжу зараз перед Божим;
- служити Богові та народу України в чистій совісті, вірі та мудрості
- бути залежним не від корупціонерів, а від совісті;
- стояти на стороні свободи, волі та істини»

Відповідь на поставлені запитання:
«Я, як кандидат в народні депутати України по 155 виборчому округу (Зарічнянський, Володимирецький, Дубровицький, Рокитнівський, райони та м. Вараш) зобов’язуюсь:
1)НЕ підтримувати у своїй депутатській діяльності будь-яких речей, що пов`язані з лобіюванням ідей гендерної ідеології та гомосексуалізму.
2) підтримував і буду підтримувати все, що пов’язане із захистом інституту сім‘ї в Україні!»

10. Рашовський Володимир Володимирович, директор, ТОВ фірма «Рекорд», проживає в селі Селець Дубровицького району («Слуга народу»). Не має відповіді.

11. Станкевич Віталій Геннадійович, завідувач відділу організації навчального процесу, ДВНЗ «Університет менеджменту освіти», проживає в селі Тарасівка Києво-Святошинського району Київської області («Опозиційний блок»). Не має відповіді.

12. Яніцький Василь Петрович, народний депутат України, проживає в місті Києві (самовисування). Не має відповіді.

ОКРУГ 156 (БЕРЕЗНІВСЬКИЙ, КОСТОПІЛЬСЬКИЙ, САРНЕНСЬКИЙ РАЙОНИ). По 156-му одномандатному виборчому окрузі зареєстровано 14 кандидатів:

1. Васильєв Олександр Анатолійович, тимчасово не працює, проживає в смт Клесів Сарненського району («Радикальна партія Олега Ляшка»). Не має відповіді.

2. Гаврилюк Ігор Євгенійович, електрослюсар, ТОВ «Свиспан лімітед», проживає в місті Костопіль («Разом Сила»). Не має відповіді.

3. Гречко Тарас Володимирович, начальник юридичного відділу, приватне навчально-виробниче підприємство «Автопромбуд», проживає в місті Костопіль (самовисування). Не має відповіді.

4. Данильчук Максим Миколайович, тимчасово не працює, проживає в місті Києві (самовисування). Не має відповіді.

5. Данильчук Олександр Юрійович, голова, Рівненська обласна рада, проживає в місті Києві (самовисування). Не має відповіді.

6. Кльоп Василь Федорович, директор, ПП «Дизайн», проживає в місті Костопіль (самовисування). Не має відповіді.

7. Кузнюк Юрій Богданович, заступник голови, Костопільська районна рада, проживає в місті Костопіль (Всеукраїнське об’єднання «Свобода»). Не має відповіді.

8. Лаврущенко Сергій Олександрович, директор, ПП «Койот Д», проживає в місті Сарни (самовисування). Не має відповіді.

9. Литвиненко Сергій Анатолійович, виконувач обов’язків директора, ДП «Зірненський спиртовий завод», безпартійний, проживає в місті Березне («Слуга народу»). Не має відповіді.

10. Павловська Ксенія Сергіївна, виконавчий директор, ТОВ «МОСТИЦЬКИЙ 2», проживає в місті Києві (Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина»). Не має відповіді.

11. Пехотін Андрій Васильович, підприємець, проживає в смт Клесів Сарненського району («Голос»).

На своїй офіційній сторінці Facebook він заявив наступне:
«Цінності — перш за все!
Любов і повага, прощення і співчуття, розуміння і підтримка. Це саме те, чого так часто не вистачає нашому суспільству. Але це те, для чого створена сім'я.
Тому так важливо плекати і оберігати цей маленький союз чоловіка та жінки, створювати хороші умови для народження і виховання дітей і взагалі дбати про розвиток інституту сім'ї на державному рівні.
Ми можемо наразі бачити, що з багатьох сторін у нашій державі чимало деструктивних сил намагаються вплинути на багатовікові сімейні та християнські цінності. Але ми маємо здійснити гідний опір негативним тенденціям... Зроблю все для того».

Відповідь на поставлені запитання:
Я, як кандидат до верховної ради по 156 округу:
1) завжди виступав і буду виступати проти легалізації і пропаганди гомодиктатури!
2) завжди відстоював і буду відстоювати християнську традиційну сім’ю!
«Тато, мама і я – запланована Богом сім‘я!»

12. Рудковський Анатолій Анатолійович, підприємець, проживає в місті Сарни («Опозиційна платформа - За життя»). Не має відповіді.

13. Тупальський Сергій Васильович, заступник начальника, Київська міська митниця Державної фіскальної служби України, проживає в місті Бровари Київської області (самовисування). Не має відповіді.

14. Хоменко Юрій Володимирович, пенсіонер, проживає в місті Рівному («Опозиційний Блок»). Не має відповіді.

Отож, про підтримку ЛГБТ-спільнот та легалізацію одностатевих шлюбів не заявив жоден із 60-ти кандидатів від Рівненщини. Основна частина не відповіла на поставлені запитання, дотримуючись позиції нейтральності чи байдужості. Ми не виключаємо й те, що окремі обранці не змогли прочитати наші запитання (але таких – хіба лише одиниці). І лише десять із усіх зареєстрованих кандидатів заявили про підтримку інституту сім’ї та зобов’язались працювати на його захист. Хто вони? – ми почули вище. Для виразності ми створили візуальні картинки, на яких розмістили найбільш просімейних кандидатів – кандидатів з християнськими цінностями та Біблійною позицією. Аналізуйте, поширюйте, робіть висновки.

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook. А також - в Підписатися! Telegram!
Сподобалося - ставимо Like!


Поділіться з своїми друзями! Відтепер ми також в Підписатися! Telegram!

Коментарі

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook.
Вподобати сторінку - ставимо Like!

Популярні дописи з цього блогу

Який переклад Біблії кращий?

Про що звіщав Дух Святий у Збужі?

Понад 220 душ у Збужі схилили коліна

Торкаємось сфери пророчих дарів та відкриттів (березень 2024-го року)