Партія Вакарчука. На що звернути увагу християнам?

Вакарчук презентував політичну платформу «Голос» та п’ятьох (поки що) людей, «які покажуть направленість партії». Здається, що ця направленість показує у бік Джорджа Сороса, представники якого і сформували основу політичного руху Вакарчука.

Для довідки: Сорос фінансує рух за право на аборти, спонсорує атеїзм, легалізацію наркотиків, сексуальне освіту, евтаназію, фемінізм, масову міграцію та інші радикальні експерименти по соціальній інженерії.

Ключовим персонажем у приналежності Вакарчука до Сороса є власник інвесткомпанії Dragon Capital Томаш Фіала, у якого в «Голосі» серед представленої п’ятірки аж три представника:
– Юлія Клименко (працювала в Драгоні);
– Ярослав Юрчишин (був директором Transparency International, правління якого очолює Фіала);
– Соломія Бобровська (активіст «Чесно», яку утримує Сорос).

Томаш Фіала вибудував свою сітку із політиків, громадських діячів і високопоставлених чиновників, які впливають на процеси у країні. Інформація про те, що саме сім’я Соросів має пряме відношення до Dragon Capital (Томаша Фіали) є на офіційному сайті інвесткомпанії (тут). У розслідуванні видання The Washington Times викладено факти, які свідчать про те, що Вакарчук став новим проектом Джорджа Сороса, який надає йому підтримку через свій Міжнародний фонд «Відродження».

Прослуховуючи основні оголошені тези Вакарчука, стає зрозуміло, що це – популізм вищої міри. Ось наприклад, заява про те, що ми йдемо, щоб «знищити стару політику і творити нову». Ця нова політика полягає у тому, щоб «повернути в Україну людину з великої букви». Серед своїх завдань він прописав і таку, яка змушує насторожитись: «просувати інклюзивність і толерантність у суспільстві, повагу до Людини». Адже нам вже відомо, що мають на увазі під «толерантністю» грантоїди Сороса та інших закордонних організацій.

Особливістю цих виборів буде те, що з’являться нові партії з новими людьми. Привести до влади молодих професіоналів, – бажання і лозунги багатьох партій. Наше бажання, щоб ці нові люди були не тільки професіоналами, не корумпованими, але й щоб вони не були прихильниками гендерної ідеології, щоб за новими політичними силами у парламент не пройшла політсила з явним проявом гомодиктатури. Ми будемо стежити за усіма партіями, які з’являтимуться найближчим часом, і особливо нас цікавитиме вищезгадане питання – те, що інші ЗМІ воліють не помічати.

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook. А також - в Підписатися! Telegram!
Сподобалося - ставимо Like!


Поділіться з своїми друзями! Відтепер ми також в Підписатися! Telegram!

Коментарі

Дописати коментар

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook.
Вподобати сторінку - ставимо Like!

Популярні дописи з цього блогу

Який переклад Біблії кращий?

Про що звіщав Дух Святий у Збужі?

Понад 220 душ у Збужі схилили коліна

Торкаємось сфери пророчих дарів та відкриттів (березень 2024-го року)