Скандал навколо петиції: «гендер» в Україні не пройде!

Останніми роками Україна потерпає від агресивної пропаганди гомосексуалізму. Йде цілеспрямована брудна кампанія щодо впровадження понять «гендерства» та «одностатевих шлюбів» в навчальні шкільні програми. Незважаючи на відсутність підтримки населення, окремі активісти лобіюють інтереси ЛГБТ-спільноти на найвищих рівнях влади, отримуючи за це гранти та фінансові подачки від західних спонсорів.

Сьогодні існує серйозна загроза для майбутнього покоління. Легалізація цивільного партнерства, усиновлення дітей транс гендерними людьми, пропаганда гомосексуалізму в школах та ЗМІ – ось те, що через два три роки стане реальністю. Затверджений план заходу уряду викликає занепокоєння. Вони роблять своє – роблять тихо, нагло і впевнено.

Як результат такої політики, активізується християнська спільнота, створюючи вагомий спротив поширенню цього зла. У містах відбуваються форуми сім’ї, засідання, круглі столи за участю політиків, духовенства та правозахисників, на вулицях проходять акції, хода за сімейні цінності тощо. З недавнього часу використовується ще один метод впливу – електронні петиції. Заклики лідерів протестантських Союзів з проханням підписати петицію, роз’яснювальна інформація на місцях, детальний покроковий опис як підписати петицію, активність в церквах спричинили надшвидкий збір необхідних підписів. За кілька тижнів було набрано майже усі 25 тис. голосів. За прогнозами днями петиція повинна було б потрапити на розгляд до Президента України. Проте стається дещо непередбачуване – петиція зникає з сайту!

Електронна петиція є одним з інструментів електронної демократії. З часу запровадження цієї колективної форми звернення громадян до Президента України на сайті було створено більше 40 тис. петицій. Проте такий випадок відбувся вперше.

Миттєво інформація про зникнення петиції поширюється в соціальних мережах, викликаючи обурення в громадян. На своїй сторінці Facebook автор петиції Віктор Танцюра з цього приводу повідомив наступне:

«Мені прийшов лист з Адміністрації Президента, що петиція видалена, бо порушує права ЛГБТ-спільноти. Зараз розбираємось. Будь ласка, моліться та поширте це серед друзів».

Читайте також: 1+1 розпочинає активну пропаганду трансгендерства?

Як вияснилось згодом, причиною видалення послугував лист-скарга Аксани Філіпішиної – представника Уповноваженого – начальника Управління з питань дотримання прав дитини, недискримінації та гендерної рівності Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. Вона вважає петицію такою, що «що містить заклики до обмеження прав людини та підбурювання до дискримінації за ознакою сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності і призводить до порушення права ЛГБТ-людей на повагу до гідності».

Дивно, що за вимогою однієї людини Адміністрація приймає рішення про видалення петиції, ігноруючи думку більше 20 тис. осіб, які її підписали.

Від громадської організації «Всі разом» направлено звернення до Президента України щодо оприлюднення петиції на захист сімейних цінностей , в якому висловлюється обурення діями адміністрації та Філіпішиної А.А. Зокрема, зазначається:

«Зазначимо, що Петиція не підбурює до дискримінації, а є вираженням думки громадян України. Право виражати свої погляди й думки з різних суспільних питань гарантовано Конституцією та міжнародними документами.
Вважаємо, що позиція й висловлювання державного службовця Філіпішиної А. А. є проявом дискримінації та нетерпіння по відношенню до автора Петиції, до десятків тисяч підписантів, до сімей, батьків і дітей в Україні. На нашу думку, її дії дискредитують органи державної влади України, суперечать здоровому глузду, законодавству й національним інтересам України»
.

Адвокат України Сергій Гула, називає п’ять причин, чому лист Адміністрації президента щодо видалення петиції №22/042484-еп про припинення пропаганди гомосексуалізму та захисту традиційних сімейних цінностей є незаконним та нікчемним:

«1 – твердження однієї людини, що порушуються її права чи здійснюється дискримінація, яка не надала доказів, є безпідставними та такими, які не можуть бути задоволені - це загальна судова практика;
2 – факт порушення прав ВСТАНОВЛЮЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО СУДОМ – це виключна компетенція суду, а не чиновника з адміністрації президента;
3 – Діями, щодо видаляння петиції за зверненням однієї людини, бездоказового порушення її прав - нівелює саму ідею петицій, бо так можна видалити будь-яку петицію за простим бездоказовим зверненням однієї особи; (наприклад, людина, яка виступає за вільний обіг зброї, створює відповідну петицію. Петиція набирає 23 тисяч підписантів, і я маючи свої переконання, пишу лист в адміністрацію президента про прохання видалити цю петицію, бо вона порушує моє право на безпеку життя. І петицію мають видалити – з такою логікою ми дійдемо до маразму!)
4 – кожна петиція, перед її виставленням на сайт Президента проходить перевірку працівниками адміністрації, а тому саме на цьому етапі вона мала бути видалена, а не на еТапі, коли петиції залишилося набрати близько 2 тисяч підписантів;
5 – дії конкретного чиновника з адміністрації президента необхідно кваліфікувати як самоуправство та перевищення меж його компетенції та такими, які порушують права понад 22 тисяч людей на звернення до президента України.
І на завершення, щодо законодавчих обмежень розміщення петицій, відповідно до ст. 23 з позначкою 1 «Про звернення громадян» Електронна петиція не може містити заклики до повалення конституційного ладу, порушення територіальної цілісності України, пропаганду війни, насильства, жорстокості, розпалювання міжетнічної, расової, релігійної ворожнечі, заклики до вчинення терористичних актів, посягання на права і свободи людини.
Жодного пункту петицією №22/042484-еп не було порушено, наведеної норми!»

Обурення висловлює і Провідний український фахівець із питань сім'ї та сімейних стосунків, доктор філософських наук, співавтор законопроектів у галузі державної сімейної політики, засновник фонду «Сім'я», автор і організатор курсу підготовки до подружнього життя Адріан Буковинський:

«А тепер, дорогі громадяни України, подивіться на технологію, як можна «плюнути всім нам в обличчя». Електронну петицію до Президента України «Про припинення пропаганди гомосексуалізму та захисту традиційних сімейних цінностей» підписали майже 25 000 осіб. Ще залишався місяць часу на можливість підписатися іншим громадянам. Але сьогодні з сайту зникає ця петиція. Як таке може статися, запитаєте ви? Виявляється, достатньо звернення «гендеристки» А. А. Філіпішиної, і питання як не було!
Якщо ми будуємо громадянське суспільство і нам не байдужа доля наших дітей та країни, то такі дії неприпустимі, і вони вимагають покарання».

Цим інцидентом незадоволена також українська політична партія та громадська націоналістична організація «Правий сектор». На сайті Національно-визвольного руху з’являєтсья стаття під назвою «Дитячий омбудсмен України підтримує пропаганду гомосексуалізму» наступного змісту:

«Призначений за часів Януковича представник уповноваженого з питань дотримання прав дитини, не дискримінації та ґендерної рівності Оксана Філіпішина переконала Адміністрацію Президента України видалити петицію щодо заборони гомосексуалізму. Це стало можливим тоді, коли електронний документ набрав 24500 голосів громадян з необхідних 25000.
Як бачимо, прихильників гомодиктатури в Україні у владі стає все більше. Загодовані грантами та фінансовими подачками від західних спонсорів українські чиновники готові й рідну матір продати, аби реалізувати план брюссельських апологетів толерантності.
Тож, завдяки старанням Оксани Філіпішиної маємо змогу вчергове переконатись у точності визначення для ліберального тоталітаризму – гомодиктатура. Здоровий глузд більшості, християнська мораль суспільства вже невдовзі опиняться поза законом, збоченці виховуватимуть у жахливому гріху наших дітей і законно руйнуватимуть наше суспільство.
У свою чергу, Національно-Визвольний Рух «Правий сектор» боровся і надалі буде боротися за здорову українську родину і традиційні цінності усіма доступними нам методами!»

Народний депутат, голова Центрального Оргкомітету R500 Павло Унгурян виголосив «мобілізаційний план дій», ініціював скликання оперативної наради Руху Реформації в м. Києві, а також конкретний план дій, які потрібно виконати на місцях.

Найближчим часом планується провести ряд масових заходів з метою недопущення грубих порушень Конституції України, заборони легалізації цивільного партнерства, усиновлення дітей транс гендерними людьми, пропаганди гомосексуалізму в школах та ЗМІ.

Християни України стають дедалі активнішими, намагаються впливати на державотворчі процеси своєї країни.

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook.
Сподобалося - ставимо Like!


Поділіться з своїми друзями!

Коментарі

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook.
Вподобати сторінку - ставимо Like!

Популярні дописи з цього блогу

Який переклад Біблії кращий?

Торкаємось сфери пророчих дарів та відкриттів (лютий 2024-го року)

Торкаємось сфери пророчих дарів та відкриттів (січень 2024-го року)

«За віру євангельську», №02 (264), лютий 2024