Небезпека гендерної політики. Чи є причина для паніки?

Християнство бурхливо реагує на гендерну політику уряду. Сьогодні зустрів людину, яка вважає, що причин для паніки зовсім немає, адже "вас силою ніхто не буде робити гомосексуалістами та лесбі", а також "в Україні, особливо в селах, сім'ї нічого не загрожує". Чи дійсно це так???

На жаль, усе набагато складніше!
Ми, звичайно, розуміємо, що силою робити нас гомосексуалістами ніхто не збирається. Причина у людських переконаннях (убеждениях), які стали мішенню в даній інформаційній війні. Чому саме переконання?

ЗМІНЮЮЧИ ПЕРЕКОНАННЯ, МИ ВПЛИВАЄМО НА СОВІСТЬ
Бог створив моральний закон (розуміння добра і зла). Він бажає (вимагає), щоб людство цього закону дотримувалось. Саме для цього Він подарував людині совість, яка сигналізує їй у випадку порушення цих законів. Совість непідкупна, її важко змусити замовчати. Вона буде кричати доти, поки ми не змінимо переконання. Вона завжди буде реагувати на порушення нами раніше встановлених стандартів і цінностей. Але якщо ми змінимо моральний закон (розуміння що є добро, а що зло), ми таким чином вплинемо на нашу совість. Моральний закон змінити важко, для цього потрібні роки, а то й покоління, і постійні внушання нової цінності (як от з гомосексуалізмом. Ви думаєте, що європейці замучені голосом совісті? Ні, їхня совість мовчить. Бо в теперішнього покоління це явище стало нормою). Таким чином, совість - це індикатор на встановлені переконання.

ВТРАТА МОРАЛЬНОГО ЗАКОНУ ВИКЛИКАЄ СУД БОЖИЙ
Бог, вложивши в людину Свій моральний закон, слідкує за тим, щоб зберегти його для наступних поколінь і задля цього в окремі моменти надприродньо втручається в хід історії.
З моменту гріхопадіння пройшло всього-на-всього сім поколінь і моральний закон був повністю деформований. "І бачив Господь, що велике розбещення людини на землі, і ввесь нахил думки серця її тільки зло повсякденно" (Бут.6:5). Стерлися границі між добром і злом, людство загубило моральні стандарти. Про який розвиток землі можна говорити далі? До яких наслідків приведе такий стан через сто або тисячу років? І Бог вирішує стерти людину з лиця землі. Це була необхідність заради того, щоб зберегти історію.

З часом моральний закон загубила одна місцевість - міста Содом і Гомори. "А люди содомські були дуже злі та грішні перед Господом" (Бут.13:13). Вони втратили цінності і дійшли до такого стану, що все місто насилля і гомосексуалізм прийняло як норму. Щоб зберегти моральний закон Бог знову втручається.

Людство досить швидко губить Божі стандарти. Щоб їх зберегти, Бог вирішує обрати для Себе один народ, і через Закон зберегти ці норми для майбутніх поколінь. "Закон виховником був до Христа" (Гал.3:24)

Сьогодні Божим голосом є Біблія і Церква. В світі цінності зазнають змін. Совість також не є чимось абсолютним. Тому Бог через Своє Слово і діяльність Церкви поширює людям Свої моральні стандарти, за яким власне і судитиме людей. "Церква Бога Живого, стовп і підвалина правди (утверждение истины)" (1Тим.3:15)

НЕВІДПОВІДНІСТЬ НАШИХ ПЕРЕКОНАНЬ БОЖОМУ ЗАКОНУ - ціль ворога
Як бачимо, моральний закон встановив Бог і Він вимагає від людства Його дотримання. Ворог розуміє, що уся причина лежить в людських переконаннях, тому усіляко намагаєтсья їх деформувати, аби вони (наші переконання) не відповідали Божому Закону. Бог, у свою чергу, дбає про збереження морального закону в наступних поколіннях (спочатку через Всесвітній потоп, через знищення Содоми і Гомори, далі через євреський народ, сьогодні - через Біблію і Церкву). Саме тому, Церква, розуміючи покладену на неї Богом відповідальність, сьогодні стає на захист цього морального Закону. Згідно нього Бог і буде судити світ.

Втрата народами морального закону була передумовою їх знищення. Нині ж, у випадку якщо моральний закон буде загублений, не чекайте що Бог пошле потоп чи сірку з неба (ці методи Він використовував на певних часових відрізках) - сьогодні Він питатиме у тих, на кого поклав відповідальність бути "світлом", "сіллю", "стовпом і підвалиною правди". А вже потім буде судити і нечестивих. Тому ті християни, які розуміють свою роль і відповідальність в протидії гендерній політиці вдаються до такої активності!

А щодо того, що сьогодні сім'ї в Україні нічого не загрожує, а в селах про це годі й говорити, то варто в таких випадках подумати про завтра. (Хтось запитав: яка користь від філософів? І отримали відповідь: в те, що сьогодні філософи пишуть у себе в кабінеті, взавтра повірять ваші діти на вулиці). Так і тут, те що зараз обговорюють у владних кабінетах, завтра обговорюватимуть в тому ж селі... Тому діяти треба уже! Запобігти, врятувати, зберегти!

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook.
Сподобалося - ставимо Like!


Поділіться з своїми друзями!

Коментарі

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook.
Вподобати сторінку - ставимо Like!

Популярні дописи з цього блогу

Який переклад Біблії кращий?

Про що звіщав Дух Святий у Збужі?

Понад 220 душ у Збужі схилили коліна

Торкаємось сфери пророчих дарів та відкриттів (березень 2024-го року)