Торкаємось сфери пророчих дарів та відкриттів (вересень-жовтень 2023-го року)

Черговий огляд пророцтв в п’ятидесятницькому середовищі за вересень-жовтень 2023 р.

Вирішив об’єднати аналіз пророцтв та здійснити їх аналіз за два місяці, оскільки не так багато їх лунало (таких, на що можна звернути увагу). Пророцтв «ні про що» є чимало, або таких, що явно єретичні.

Ось приклад розмитого пророцтва, яке подається як духовне, однак, якщо вдуматися, воно практично без змісту. Сказане було ще рік тому, але цього місяця його знову було опубліковано на одному каналі:

«Я дал времени, и еще до трьох времен. И по истечении срока сего, какая великая перемена грядет! Ибо все будет не так. И каждый, кто думал одно, увидит другое. Какая великая перемена грядет! Как многое должно измениться! И каждый посмотрит и не узнает, ни дом свой, ни страну свою. Ибо все перевернется. Все будет так велико изменено. Ничего прежнего не останется. Все будет другое»

Тим не менше, пророцтва звучать. Хай і через призму людської недосконалості, та все ж основні напрямки можна з них зауважити. А спільні думки таки є, і видніються чітко. Що в Україні, що в Америці – вони подібні.

«Кордони пересунуться. Я б відкрив тобі більше, але ти не вмієш берегти тайни. Коли я говорю до тебе, то це слово до тебе. Чому світ знає?.. Буде великий відзив від землі, буде забиратися молоде покоління, тому що не встоїть перед грядущими випробуваннями. » (2023, Україна)

«Враг в великой ярости восстает на народ Мой, но народ в беспечии, ослабел, не хочет внимать словам Моим и думает, что будет как прежде, что будет еще мир и благоденствие на земле. О, как мало времени осталось! Приготовьтесь к испытаниям, приготовьтесь к трудностям… Дети далеко ушли, идут в погибель» (12 вересня, Каліфорнія, США)

«Время последнее, великий отзыв будет по всей земле… Как многие делают великие планировки, но останутся в разочаровании.. Суды Мои не остановятся, ибо гряду на землю» (8 жовтня, Костопіль)

«Разве ты не разумеешь, что суди Мои начались? Зачем ты слушаешь тех, которые не стоят в совете со Мною? Которые обещают тебе мир, безопасность и благоденствие... Выгнали из стана Меня, и религия управляет в народе Моем. Грядет такое время, когда лжеучителя и лжепророки будут так искусно обольщать тебя, что если не будеш читать Слово Мое и не будешь стоять в тайной комнате в молитве, не сможешь отличить. Лжеучения распространяются… И вскоре будут приниматься такие законы, что многие содрогнутся сердцем своим, но плотские и душевные примут их, и на церквях Моих вывешат новые названия» (жовтень 2023, Україна)

«Скільки біди гряде на цю землю! З ким будете радитися в той час, коли буде дуже трудно для вас? Не думайте, що десь укриєтеся в своїх помешканнях» (жовтень 2023, Міссурі, США)

«Время поменяется очень быстро, и Я по-другому буду говорит к земле этой. Поднимется ветер северный, и пойдут по этой земле беды. Люди, живущие в бесспечии за большими водами, говорят: не достанет нас. Но Я возмущу [народы], и не будет единства у тех, кто имеет власть. И будут удивляться, и говорить: на одном языке говорят, и не понимают друг друга. И тогда оскудеет сила их, ослабеют мышцы. И поднимется враг для того, чтобы расхитить богатства земли этой. Будут потрясения по многих местам, люди будут смотреть на карту и не смогут указать пальцем, где мир на земле. Потому что мир будет отнят. У Меня дело с народом Моим для того, чтобы очистить и ввести в печь приготовленными… День брани приступает, Господь будет судить эту землю… Я исполню Слово Мое, когда хромой буде скакать, уши глухого будут слышать, и глаза слепого увидят! И Господь явится в силе Своей для избранного остатка Своего!» (10 жовтня, Седалія, Міссурі, США)

Цілком можливо, що те, про що йдеться є недалекою від нас дійсністю. Як то кажуть, треба готуватися до найгірших сценаріїв… Земля потрясеться, народи захвилюються. А Церква? Церква – інститут Божий, тому пройде. Десь локально можуть обставини різнитися, але в глобальному масштабі – все йде до кінця.

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook. А також - в Підписатися! Telegram!
Сподобалося - ставимо Like!


Поділіться з своїми друзями! Відтепер ми також в Підписатися! Telegram!

Коментарі

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook.
Вподобати сторінку - ставимо Like!

Популярні дописи з цього блогу

Який переклад Біблії кращий?

Про що звіщав Дух Святий у Збужі?

Понад 220 душ у Збужі схилили коліна

Час останній, наближається всьому кінець