Торкаємось сфери пророчих дарів та відкриттів (липень-серпень 2023-го року)

Черговий огляд пророцтв в п’ятидесятницькому середовищі за липень-серпень 2023 р.

На диво, в розпал літа не так багато пророцтв звучало, як зазвичай. Можливо літня пора змушує більше часу бувати на роботах. А ще ймовірніше, що менше люди сидять в інтернеті, і менше створюють та розганяють усілякі міфи.

Як завжди, через пророчі слова говорилося про необхідність смирення, будувати тісніші стосунки з Богом, берегти тверезим розум, вкладати в духовний розвиток дітей. Що стосується майбутнього, не зовсім перспективна картина малювалася. Наведу деякі фрагменти дослівно.

«Прийде мир на малий час, і багато наче видихнуть, і підуть кожен до свого дому та своєї справи. Але мудрі будуть поглиблюватися в Слово Моє, будуть утверджуватися в благодаті. Бо згодом прийде час великого пересіву, прийде час, якого не бувало на землі. Темрява посилиться, скорботи помножаться» (30 червеня 2023, Рівненська область)

«Нелегка дорога приготовлена для нащадків твоїх, народ Мій, – шипи, скорботи і сльози. Але ти готуй для них дорогу – молитвами, ділами, настановами. Дух Святий звіщає сьогодні по церквах, що насліддя стоїть в безпечності. Поки ти віддаєшся марноті, ворог насіяв кукілю в серцях їхніх. Не раз Я говорив тобі: «о, якби ти знав, що гряде, ти б інакше діяв. І якби ти знав, якою ціною відкуплений…» (21 липня 2023, Тернопіль)

Звіщалося про те, що Божий план щодо України буде звершуватися і ще прийде в Україну пробудження, і буде багато праці для віруючих, і проявлятиметься сила Божа.

«Я був з тобою, і буду надалі. Голос Духа Святого буде вести тебе до цілої правди. І в пустині не засохне душа твоя. Бо із джерела, яке на дорозі, буду напувати тебе; буду манну давати тобі. Мій покров буде над тобою постійно. Не залишу дітей Своїх вірних… Станеться лише те, що з Моєї руки, не більше. Проба торкнеться тебе, але це проба людська… Поглиблюйся. Бо будуть великі переміни: після великого достатку буде убогість; після волі буде гоніння. Я випробую кожного, буду випробовувати в огні. А коли очищу і переплавлю тебе – Я відображусь і прославлюсь» (28 липня 2023, Рівне)

Через одного брата прозвучало слово про те, що скоро народ залишить все, не буде жити на цій землі, начебто Бог виведе звідси народ Свій. Звучало це в одній з Рівненських церков. Не вважав за потрібне цитувати це слово, однак, для об’єктивності, зафіксую цю думку (маю ще щонайменше два свідчення подібного змісту).

«Тобі прийдеться розпрощатися з усім набутим, а багатьом ще при житті своєму. Не смерть вас розлучить, але обставини, які прийдуть… Заздалегідь звіщаю тобі, що вбогість прийде і на ці місця» (липень, Рівне). Але те, що далі «пророкувалося», явно не заслуговує на довіру. Все зводилося до того, що це Бог навмисно буде забирати врожаї і все інше, бо «до ревності любить Свій народ».

У підсумку скажу, що є пророцтва, які ти духом (і досвідом) відчуваєш, що вони від Бога. Починаєш аналізувати – і вони мають зміст, не суперечать суті Євангелії, вписуються в загальну картину пророцтв і видінь. Також дозволю собі зробити припущення (зі спостереженого), що буває таке, що хтось один озвучує думку в пророцтві, і потім її підхоплюють інші пророки і несуть далі. Як от ми бачимо, що раптом якийсь сплеск відкриттів про те, що буде виведення вірних, що все прийдеться залишити і т.д. Якщо простежити географію цих пророцтв, то видно те, що всі вони навколо одного місця звучали. Ці пророкуючі перетинаються між собою, допускаю, що спілкуються і спільно розважають над Словами Божими. А все це накладає відбиток на їхніх пророцтвах. Дуже ймовірно, що коли почуємо якісь позитивні новини на політичній арені, раптом в пророцтвах почнуть лунати думки про розквіт України, про благословення.

Разом з тим, ті думки в пророцтвах, які були зафіксовані мною на початку огляду, скоріш за все, правдиві. Подібне говорилося і раніше.

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook. А також - в Підписатися! Telegram!
Сподобалося - ставимо Like!


Поділіться з своїми друзями! Відтепер ми також в Підписатися! Telegram!

Коментарі

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook.
Вподобати сторінку - ставимо Like!

Популярні дописи з цього блогу

Який переклад Біблії кращий?

Про що звіщав Дух Святий у Збужі?

Понад 220 душ у Збужі схилили коліна

Час останній, наближається всьому кінець