Торкаємось сфери пророчих дарів та відкриттів (травень 2022-го року)

Нарешті маю змогу здійснити огляд пророцтв, які звучали у травні і потрапили в поле мого зору. Узагальнюючи ці десятки пророцтв, вкотре простежується заклик до освячення, запевнення в Божій вірності та всемогутності, звіщення про певні труднощі в майбутньому і т.д.

27 вересня 2021 року в Луцьку звучало пророцтво про те, що Бог буде забирати від землі молодих і старших. Робитиме це тому, що в майбутньому, коли прийдуть великі випробування, ці душі можуть на встояти, засумніваються, почнуть нарікати. Подібні пророцтва чув і раніше, тому є у мене підстави вірити цим словам.

6 травня 2022 в Тернопільській області було таке слово: «Діти мої, місцями буде трудно, буде спрага хліба, і опора хлібна зменшиться у великій кількості. Тому сьогодні зроби запас, поповни кладови свої, щоб ти мав і другому міг подати. Ви кажете: «Сьогодні скудість». Сьогодні ще не скудість, вона буде. Але діти Мої не залишаться без їжі». Про ймовірний голод в світовому масштабі прогнозують чимало експертів та економістів, ми й самі спостерігаємо дефіцит певних видів товарів.

«Проказа грядет еще впереди, слышишь народ? Впереди трудное время, еще тяжелее» – ось фрагмент із пророцтва у Чернівцях 8 травня 2022 року. Зафіксуємо і його.

Далі буду більш критичним, і зосереджу свою увагу на тих пророцтва, які дискредитують п’ятидесятництво, чи навіть самого Бога. Адже цього разу такі пророцтва переважали у моїй вибірці.

Трохи менше, однак звертаю увагу я і на пророцтва та відкриття, що звучать в слов’янському середовищі у США. На жаль, спостерігаю низький рівень розвитку пророчого служіння. Наприклад, оцініть самі фрагмент наступного пророцтва:

«Я вижу каждое сердце на месте сем. И вижу сердца, которые сегодня как бы удалены… Поправь светильник Дух вечного Бога. Приди ко Мне с полною верою глас великого Бога…» (Калифорнія, 6 травня 2022). Теологічна каша!

А також послухайте відкриття біженця із Маріуполя, який приїхав до США і отримав можливість поділитися там словом:

«Вижу у видении Божий сосуд и жидкость прозрачная, хорошая, масло в нем, хорошая. Но на дне есть осадок немножко. И время от времени враг подходит, щелкает такой как бы зажигалкой, или факелом или чем, и так поднес и чуть-чуть как бы подогрел снизу. И то, что было там начало бурлить, кипеть. Одно такое было откровение. Второе было откровение, что сосуд хороший, но горлышко очень узкое. И Бог берет этот сосуд в Свои руки и начинает мять. Работает над ним. Поток води, поток благодати идет в это горлышко и все расплёскивается. Но после того как Бог помял, это горлышко стало больше» (Калифорнія, 6 травня 2022).

Що це за історії з жанру дитячих мультфільмів? Подача матеріалу взагалі на першокласному рівні. Це Премудрий і Всемогутній Бог буде так відкривати істини Своїм дітям? І що, власне, це відкриття відкриває нового чи яким чином допомагає краще зрозуміти вже існуючі істини Писання?

В штаті Оригон звучать пророцтва про те, що Америку чекають біди, гоніння на віруючих і т.п.

В штаті Массачусетс (31 березня 2022) було пророцтво такого змісту: «Поправьте свои светильники и выходите на встречу Жениху. Ибо этот раздался крик: Жених идет. Выходи народ! Но народ как бы уснул, а мудрые стали поправлять светильники и смотрят на себя и проверяют свой храм». Про що притча, шановні, яку цитуєте? Чи дійсно вже прозвучав той клич, про який говорите? Чи не в момент приходу Христа пролунає цей крик?

Далі трапляється мені пророцтво через якусь жінку в Луцьку, яка в надто серйозному тоні і на підвищених тонах почала погрожувати народу, що якщо він не перестане звинувачувати в цій ситуації (очевидно війні) людину (напевно певних політиків), то Бог ще й сюди «опустить Свою важку руку». Ще й перших слів не встигла проголосити жінка в зібранні, як той хто робив запис і ті, хто стояли в той момент поруч, почали молитися, зідхаючи в страху: «О, Господи, О Боже».

«Беззаконня в народі, треба покаяння. Часи йдуть ще тяжчі» – пророкує жінка в одному селі Рівненської області 11 травня 2022 року. «Я уже начал дело Свое и Я довершу», – начебто каже Бог. Невже таки прямо зараз Бог почав Свою справу? Чи може Його справа звершується на землі вже давно?.. «Нет движения воды в станах» – як хочете, так і розумійте ці слова.

Видіння в іншій місцевості на Рівненщині, 22 травня 2022 рік:

«Було видіння, що мама кормить дитину і держить перед собою телефон і дивиться все, що їй там подобається. І дитина впитує разом із молоком матері оцю всю мерзость. І діти стають залежні від телефону. А Бог каже: треба, коли кормите дитину Біблію читати. Не просто, щоб лежала, а в слух читати. Коли вагітна жінка дивиться фільми, то буває пуповина зав’язується. І кесарове получається»

Якесь середньовіччя, дрімучий ліс в п’ятидесятництві! Я за те, щоб гріх називати гріхом, показувати в чому саме той гріх. А не змішувати все докупи. Заявляти, що є ось такий зв’язок між переглядом відео під часу годування і дитиною – дуже серйозно. Ви ще почніть пророкувати, що дитину треба зачинати і інтимом займатися під слова Біблії, читаючи її вголос...

Що ж сказати?... В якого Бога ми віримо, яким Його представляємо, те й пророкуємо від Його імені. Маю надію, що такі низькопробні, сумнівні пророцтва не звучать в церквах, а десь в так званому «підпіллі», по хатах. Адже пророцтва (аудіозаписи), розглянуті мною, взяті із відкритих джерел інтернету – в спеціальних соц. групах. До того ж, в знайомих мені церквах я вкрай рідко зустрічаю подібні висловлювання. Хоча такі нісенітниці від імені Бога проголошуються дедалі все частіше. І немає впливу на таких діячів, немає покарання. Навіть з тими пафосними заявами в часи пандемії Андрусишина, Плахотнюка та деяких інших ніхто ніяких висновків не робить. Мутять воду в народі і далі. А потім пророкують, що «нет движения воды в народе». Поменше б ви ту воду мутили...

Ні, я не є скептиком пророцтв, радше, навпаки, ревнителем духовних дарів. Тому і доводиться писати про непопулярні речі, і витрачати години свого часу, щоб зробити це служіння більш якісним.

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook. А також - в Підписатися! Telegram!
Сподобалося - ставимо Like!


Поділіться з своїми друзями! Відтепер ми також в Підписатися! Telegram!

Коментарі

  1. Дуже слушні зауваження щодо т.зв. пророцтв типу "нет движения воды в станах". А ще Господь промовляє до Своєї Церкви, Свого народу найзрозумілішою для нього мовою, а не мовою вбивць та гвалтівників. Пора, давно пора усім пророкам добре нагострити свій духовний слух і передавати слово від Бога рідною мовою!

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook.
Вподобати сторінку - ставимо Like!

Популярні дописи з цього блогу

Який переклад Біблії кращий?

Про що звіщав Дух Святий у Збужі?

Понад 220 душ у Збужі схилили коліна

Час останній, наближається всьому кінець