Відійшов у вічність пастор, вчитель Слова Божого Сергій Вітюков

Сьогодні стало відомо, що на 65-му році життя відійшов у вічність пастор, вчитель Слова Божого Сергій Вітюков. Останніми днями він знаходився в лікарні у відділі інтенсивної терапії. Згідно інформації рідних, Вітюков потрапив в лікарню у січні цього року. Сам у своїй сторінці facebook він тоді написав такі слова: «Я лежу в госпіталі. Це результат/наслідки двічі поспіль перенесеної тяжкої хвороби. Зараз моя проблема – боремось з наслідками... У мене на серці мир та спокій. Переживаю явну (особливу Божу присутність). Палата стала місцем особливого поклоніння! Дуже особливого! Слава Богу за Його вірність».

Перед тим, за декілька годин, відійшов у вічність його батько Станіслав Дмитрович Вітюков, будучи на 91-му році життя. Сергій Вітюков народився в Росії, дитинство провів в Україні. У служінні з 1980-го року, з 1988 був директором місіонерської школи. В 90-х рр. емігрував в США, де заснував місію «Обновлення». Викладав семінари, лекції, проводив навчання служителів, писав книги, був керівником декількох біблійних шкіл. По його програмах навчались десятки тисяч студентів, майбутніх служителів, пасторів.

Усі, хто знав Сергія Вітюкова, говорять про те, що це була надзвичайно мудра людина, сильний служитель. Свого часу він став одним із тих служителів, який через свої лекції, семінари та проповіді справив певний позитивний вплив і на моє духовне зростання та пізнання.

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook. А також - в Підписатися! Telegram!
Сподобалося - ставимо Like!


Поділіться з своїми друзями! Відтепер ми також в Підписатися! Telegram!

Коментарі

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook.
Вподобати сторінку - ставимо Like!

Популярні дописи з цього блогу

Який переклад Біблії кращий?

Про що звіщав Дух Святий у Збужі?

Понад 220 душ у Збужі схилили коліна

Час останній, наближається всьому кінець