Торкаємось сфери пророчих дарів та відкриттів (березень 2024-го року)

Черговий огляд пророцтв в п’ятидесятницькому середовищі за березень 2024 р.

Традиційний, але як завжди, ресурсозатратний для мене (бо вимагає багато часу і зосередженості) аналіз пророцтв. Серед безлічі висловлювань від імені Бога хочеться зафіксувати щось дійсно вартісне, корисне. Хочеться розуміти загальну картину того, що звіщає Бог. Бо ж по одному якомусь пророцтві це неможливо зробити, і дуже ризиковано робити якісь висновки… Тому-то і щомісяця повертаюся до цього проекту. І знаю, що багатьом це також цікаво, цього чекають.

В Рівному через О.С. звучало пророцтво про те, щоб мужі Господні продовжували тримати руки піднятими (перебувати в молитовному стані і боротьбі за благословення), бо вже наближається той час, коли в церквах рясно діятиме благодать. А до служителів був заклик не йти на поступки світу, а триматися лише того, що написано в Євангелії (і Бог скоро покаже різницю).

У березні в одній із церков Рівного у пророцтві йшлося про те, що Бог шукає посвячених людей, щоб взяти їх у свій уділ і звершувати свою роботу. А ще мова йшла про небезпеку мутних вод, які споживає народ, отруюючи свою душу.

В декількох пророцтвах знову звіщалося про зміни в законах, а також певні обмеження у церквах.

Натрапив на пророцтво зі США про Україну. Шукали причину війни, очевидно. Ось фрагмент: «Я допустив це для того, щоб народ довірився тільки Мені! І не говорив «Слава Україні! Слава Україні!», а сказав: «Слава Богу! І тоді Я все зроблю, і тоді прийде перемога». Наш віруючий люд в Україні вже нині не той, щоб ковтати такий примітивізм. А взагалі, в Америці про Україну краще не пророкуйте.

В Тернополі на з’їздному зібранні, 15 березня, акцент робився на особистісних взаєминах з Богом, щоб люди могли вистояти навіть тоді, коли не зможуть разом зібратися чи коли пастор не буде поруч них.

«Чим будеш жити, коли прийдуть дні осади на тебе? А сьогодні раджу тобі підперезатися силою Моєю, запасися водою Моєю. Бо прийдуть великі дні осади для народу Мого. І той час вже дуже близький» (Тернопільська область, березень 2024)

Щодо глобальних подій, то можна зауважити думку, що військові дії поширяться ще на багато країн, весь світ буде неспокійний.

«Не дивися куди втікати, бо меч піде по країнах, сусідніх. І там будуть говорити: втікали від меча, а він тут знайшов нас. Бо допущено Господом… І не думай, що ті, хто за океаном, їм буде добре. Ваги мої зважили всі царства землі. Час останній! Скоро прозвучить голос сурми. Готуйся народ» (Київська область, березень 2024).

«Звіщаю вам, що не буде так як раніше. Бо суди звершаються по землі. І буде випробуваний кожний житель цієї землі. Не будь безпечний, не будь безпечний!» (Каліфорнія, 10 березня 2024).

Дари духовні діють і в церквах Білорусі, де теж ситуація напружена в питаннях безпеки:

«Меч піднімається, але рука Моя утримує. Зло приближається, але ще стоїть огорожа. Але кажу: піде вогонь пожираючий… Над вірними буду являти силу і могутність. Серед багатьох прославлюсь в чудесах і знаменах» (Білорусь, 15 січня 2023)

А це типове серед пророцтв, які нині часто звучать:

«Це рік буде для тебе складний, народ мій, але і радісний. Великі хвороби прийдуть і в цю місцевість. Встоїть той, хто має надію на Господа, хто має віру. Час пізній. Церква готується до переселення. Світильник має світити! І багато мають йти на це світло» (Полтавська обл., березень 2024)

Поки Церква на землі, спокою вона не матиме. Боротьба і духовна війна була завжди. Буде вона й далі, тим паче, що час добігає свого кінця. Бог пробуджує людей, бо вони такі, що легко відходять, потрапляють в сон і безпечність. Бог хоче живої віри і живих стосунків. Бог любить людей. Десь і траплялося навіть пророче слово серед розглянутих мною пророцтв, де були такі слова: «Я люблю цю місцевість, Я люблю цей народ. Бо Я постраждав за них».

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook. А також - в Підписатися! Telegram!
Сподобалося - ставимо Like!


Поділіться з своїми друзями! Відтепер ми також в Підписатися! Telegram!

Коментарі

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook.
Вподобати сторінку - ставимо Like!

Популярні дописи з цього блогу

Який переклад Біблії кращий?

Про що звіщав Дух Святий у Збужі?

Понад 220 душ у Збужі схилили коліна