Торкаємось сфери пророчих дарів та відкриттів (листопад-грудень 2023-го року)

Черговий огляд пророцтв в п’ятидесятницькому середовищі за листопад-грудень 2023 р.

Вкотре об’єднаю аналіз пророцтв за два місяці, оскільки звучать вони подібного змісту. Та й не так багато є такого, що можна фіксувати. Переважна більшість пророцтв стосується докору, розради, утіхи, напоумлення. Ще більше є пророцтв ні про що, або ж навіть шкідливих, єретичних.

Простежується ідея близького приходу Христа і тяжких часів. Але конкретика не звучить, в чому саме тяжкість тих часів. Єдине, що можна зрозуміти, що і для віруючих людей непрості умови будуть створені…

«Наберися терпіння, так не буде завжди, часи будуть мінятися. Але такого часу, як було не буде… Наближається день відкуплення! Багато будуть підхоплені від землі… Наближаються випробування великі. Будуть огненні печі для багатьох» (листопад, 2023)

«Трудний час наближається для дітей Моїх. Бо ще будуть мінятися закони. І багато будуть в непорозумінні: що робити далі? Ворог розставив свої пастки, щоб збивати народ з дороги… Пий з джерел живої води» (9 листопада, Збуж)

«Народ, ти повинен всіх любити, робити добро, піднімати руки на благословення… Те, що ви вкладаєтеся в добрі справи, воно не буде згадано. Ворог увійшов вже в багатьох людей і вони мають лихі задуми щодо вас, кажучи: вони ховаються за спинами нашими. О, рани, рани! Як багатьом заподіють рани. А багатьох і умертвлять… Скільки тоді буде пролито крові! Одне буде кінчатися, інше приближатися. А е ворог задумав забрати насліддя, забрати назавжди. Батьки, моліть небеса, нехай горить сімейний жертовник» (листопад, Тернопільська область)

«Йде тривожний час, йдуть непогожі дні. Як звіщав Духом Святим, хвороби помножаться. І знову будуть карантини, і знову будуть пандемії. І мудреці віку цього покладуть перст на уста свої, і скажуть: не розуміємо. А Я наділю силою Своїх служителів і використаю для слави Моєї… І двері молитви не будуть закриватися» (листопад, Україна)

Андрусишин у своєму, як часто він каже, позачерговому зверненні радить українцям чимшвидше покинути Україну. 12 грудня він випустив відео, у якому дослівно каже так: «Поки не пізно, старайтеся в будь-який метод залишити Україну... Ми повинні це робити для того, щоб зберегти ген українського народу... який буде жити, існувати і творити в період тисячолітнього царства». Наводить приклад як під час першої хвилі еміграції Україну покинув Огієнко, а під час другої хвилі – Гарбузюк, Зінчик, де мали змогу ефективно розвиватися і здійснювати свою діяльність. Втікати не радить у Європу, бо вона буде плацдармом антихриста. І в США та Мексику не радить, бо там буде концтабір. І українцям, і європейцям Андрусишин радить втікати в Канаду (де він сам проживає) і Алтай (вони під час Великої скорботи будуть як світова дача). Ну, звісно, ви оціните такі заяви тверезо?! Впевнений, бо навіть його адепти у коментарях почали прозрівати: за які гроші їхати? – питають. Чи доцільно розривати сім’ю (бо чоловіки не виїдуть)? А де ж надія на Господа? І взагалі, трохи зневажливо говорити, що всі мудрі, які хотіли зберегти ген нації виїхали. Окремі згадані прізвища відомих діячів недоречні. Більшість виїхали і розчинилися в мамоні, змушені виконувати там другосортну роботу, вже давно загубили ген нації, їхні діти моляться іноземною мовою.

Що сказати на закінчення? Тримайтесь, українці! Будьте з тими, хто плаче; творіть добро, служіть своєму народу. Несіть їм мир, надію, слово, яке воскресить дух! Тримайтесь Писання, істини. Не лякайтеся.

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook. А також - в Підписатися! Telegram!
Сподобалося - ставимо Like!


Поділіться з своїми друзями! Відтепер ми також в Підписатися! Telegram!

Коментарі

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook.
Вподобати сторінку - ставимо Like!

Популярні дописи з цього блогу

Який переклад Біблії кращий?

Про що звіщав Дух Святий у Збужі?

Понад 220 душ у Збужі схилили коліна

Час останній, наближається всьому кінець