Торкаємось сфери пророчих дарів та відкриттів (березень-квітень 2023-го року)

Черговий огляд пророцтв в п’ятидесятницькому середовищі за березень-квітень 2023 р.

Велика частина пророцтв, які траплялися, була сказана у США. Вони до уваги, за браком часу, не бралися. Чому збільшилася кількість таких пророцтв – очевидно: чимало наших пророків, користуючись можливістю, чкурнули з України. Судити не спішімо, бо кожен має і бажання свої, і потреби, і страхи. Але героїчніше виглядало б, якби у страждальний для українського народу період пророки залишилися б з ним.

Перед тим, як розпочати аналіз «свіжих» пророцтв, хочу звернути увагу на пророцтво, яке прозвучало 19 квітня 2019 року в одній із церков Рівного і поглянути на нього в контексті наших днів:

«…Вот придут великие перемены, ибо совершу дело Моё. Ибо если ты с пешими бежал, и они утомили тебя, то как будешь состязаться с конями?, – говорить Господь. И если ты в стране мирной жил безопасно, то что будешь делать при наводнении Иордана? Ибо вот подует ветер с севера, и пойдут проливные дожди, и увидишь своё строение. Время близко… Тьма сгущается… И как устоишь, когда так мало имеешь силы? Но ныне сила подаётся, черпай как на день осады, ибо время великих перемен! О, как многих застанет неожиданно тот день, – говорит Господь…» (Рівне, 19 квітня 2019)

Очевидно, що не відкритим текстом Бог попереджував про повномасштабну війну. Чи міг сказати відкрито? Міг, але чи доречно? Адже зміст пророцтва не відкрити якусь майбутню подію, а викликати зміни в народі, якщо потрібно – підготувати до чогось, застерегти.

Нинішні пророцтва виявилися невтішними (в земному вимірі). Звіщається про тяжкі часи, нові тривоги – все як описано за останні дні.

«Не всегда будет такое время как ныне… Хочу приготовить Церковь Мою ко встрече со Мною. И потому трудности, трудности встретят тебя еще великие. Но это будет на благо тебе» (Україна, 22 березня 2023)

«Идут трудные времена и для этой страны. Репрессии усилятся, положение усугубится и еще много будет убегающих» (Україна, 22 березня 2023)

Всі ці трудності повинні змінити Церкву і дати можливість Богу проявляти Себе в більш повній мірі.

«Я хочу Церкву Свою очистити. Хоче для багатьох це буде боляче… І скоро прийде такий час, коли Я пройду ще великим призовом по цій землі, Я буду відповідати на ваші молитви, – говорить Господь. І ще побачите славу Мою» (Луцьк, березень 2023)

«Не напрасны молитвы народа Моего. Утихнет буря эта, и Я положу милость. Но знай, народ, что тревоги не утихнут. И придет одно за другим. И среди этого мира поднимется новая волна, которая вновь захватит то те, то другие места, и не будет покоя. Ибо беззаконие умножается, и суды Мои идут на землю» (Україна, 2023)

«О, если бы вы знали, какая придет теснота, то вопияли б день и ночь… Время близко! Перемены пройдут великие. Все будут удивляться от того, что будет делаться. Но не во благо для народа Моего. Ибо стеснится народ Мой отовсюду. И многие будут стенать. Сегодня много собирают, но оно растает как снег. Идут бедствия на всю землю, и народи восплачут от того, что будет делаться» (Рівненська обл., квітень 2023)

Йде велика підготовка до переселення, – було сказано через пророче слово 10 квітня у Збужі. Робився заклик молитися за молоде покоління, щоб їм встояти у випробуваннях. Такого ж змісту звучало пророче слово в столиці.

«Попереду велике випробовування, пишуться закони за законами, і це не на благо для народу Мого. Буде велика переплавка і пересіяння. Тоді випробується віра твоя» (Київ, квітень 2023)

В принципі, загальна картина продовжує залишатись незмінною (хто стежить за моїм оглядом щомісяця, той знає). Продовжуємо фіксувати і розважати. Висновки зробимо пізніше.

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook. А також - в Підписатися! Telegram!
Сподобалося - ставимо Like!


Поділіться з своїми друзями! Відтепер ми також в Підписатися! Telegram!

Коментарі

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook.
Вподобати сторінку - ставимо Like!

Популярні дописи з цього блогу

Який переклад Біблії кращий?

Про що звіщав Дух Святий у Збужі?

Понад 220 душ у Збужі схилили коліна

Час останній, наближається всьому кінець