Торкаємось сфери пророчих дарів та відкриттів (листопад-грудень 2022-го року)

Черговий огляд пророцтв в п’ятидесятницькому середовищі за листопад-грудень 2022 р.

За цей час кількість пророцтв продовжувала залишатися не такою ж великою, як і в попередні місяці. Зміст їх приблизно такий же: заклик до освячення, до наближення до Бога, до молитви. Щодо майбутнього, то можна виділити два моменти: попередження про труднощі для Божого народу по всій землі і наближення часу особливого явлення Божої сили в церкві в Україні.

Багатьох цікавить питання коли закінчиться війна. Співставляючи різні пророчі висловлювання, я можу зробити припущення, що у наступному році вона ще буде. Були згадки і про те, що випробування прийдуть ще і для тих областей, у яких нині відносний затишок. Але для ствердження такої думки все ж таки підстав недостатньо.

На початку листопада в одній із церков Рівненської області було сказано про те, що «умножатся скорби, болезни и траурные шествия учащаться» (9.11.2022 – Рівненська обл.)

Про труднощі для віруючих йдеться і в пророцтвах церков Європи та Америки: «поменяются законы» (листопад 2022 – Бельгія), «стеснятся пути народа Моего… нужды народа Моего будут увеличиваться и в этой стране… будут кровопролития здесь, мятежи и будут еще запреты для народа» (листопад 2022 – Німеччина)

20 листопада в Сарнах через відому пророкуючу особу було звіщено про те, що пробудження таки буде і Господь готує для цього своїх служителів серед молоді. Також і в Луцьку 22 листопада говорилося, що «духовное будет славное, материальное – трудное… И многие побросают своих идолов и признают Меня» (22 листопад 2022 – Луцьк). На Івано-Франківщині йшлося про це більш детально: «Я виллю на народ Свій силу. І цей світ, який не визнає Мене, устами визнає і скаже: «Дійсно, серед них Бог живий!» Бо великі чудеса будуть проявлятися в народі Моєму… Ще будеш радіти, будеш радіти і миром, який прийде на цю землю. А найбільше будеш радіти, що Я відвідаю тебе силою Своєю» (4 грудня 2022 – Івано-Франківська обл.)

На кінець ще декілька фраз із пророцтва, яке в середині грудня було озвучене через одного відомого брата із Волині. Йшлося про те, що Бог продовжуватиме звершувати процес освячення Свого народу і підготовки його для Свого потужного використання в майбутньому: «скоро прекратится информация, которая идет извне. И будет так, что только некогда вы будете черпать ее. Ныне вы сидите там и днем и ночью. Я перекрою этот канал, ибо вы сами не закроете его (найймовірніше мова йде про проблеми з доступом до інтернету)… трудности еще не конец, еще будет испытание и для этой местности. Не бойтесь, не убегайте в другие страны… Освящайтесь, ибо Я скоро буду делать дело среди народа Моего… Люди будут смотреть на Церковь и скажут: «что стало с верующими людьми? Что сталось с этой страной?» Многие народы обратят взоры к Украине. Не так, как ныне обращают внимание на военные действия. А скажут: «непонятно нам, что делает Бог на этой земле». Некоторые скажут: «Последнее время, излияние Духа Божьего». И многие возрадуются, а многие пожалеют, которые убежали. Ждите обещанного, освящайтесь» (грудень 2022 – західна Україна)

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook. А також - в Підписатися! Telegram!
Сподобалося - ставимо Like!


Поділіться з своїми друзями! Відтепер ми також в Підписатися! Telegram!

Коментарі

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook.
Вподобати сторінку - ставимо Like!

Популярні дописи з цього блогу

Який переклад Біблії кращий?

Про що звіщав Дух Святий у Збужі?

Понад 220 душ у Збужі схилили коліна

Час останній, наближається всьому кінець