Торкаємось сфери пророчих дарів та відкриттів (липень 2022-го року)

Публікую черговий огляд пророцтв, які звучали в п’ятидесятницькому середовищі у липні (або ж були опубліковані в цей час. Залишу деякі думки, власну оцінку.

Часто публікують пророцтва ніби то за 1990-2000 рр., в яких Бог відкривав про сучасні події. Ці пророцтва доволі точно відображають дійсність, однак я їх не можу брати до уваги, бо вони були опубліковані лише зараз, після настання війни. Де ж ви були раніше з цими пророцтвами?.. Зараз це було б гарним свідченням дії Божих дарів…

Є ще й такі, які починаються подібними словами: «Дочь Моя, запиши то, что открою тебе и передай народу…». Не радив би і їх брати до уваги. Багато фантазерів нині з’явилося – хтось хоче слави, у когось не вистачає мудрості та пізнання – от і вигадують по домах всілякі відкриття. Це який масштаб служіння пророка має бути, щоб отримувати одноосібно такі відкриття і передавати церквам! Це взагалі не рівень «пророкуючих». Підхід типу «запиши і передай по інтернету народу» з’явився недавно, і нічого спільного з Божими діями не має.

Як завжди, трапляються дуже сумнівні пророцтва і відкриття, які соромно навіть цитувати. Але оскільки люди вірять, варто викривати ці вигадки.

В одній із слов’янських церков в США (SCC) старша жінка ділиться видінням, яке було показано якійсь сестрі в 1985 році. Цитую дослівно: «Будет большой голод на земле. Так, что люди будут ходить с черными лицами. А народ Мой верный вскипятит воду, нальет, возьмут ложки, похлебают и будут сыты. И лица народа Моего будут светлыми». Розказує дуже щиро, аж плаче. Потім видає ще одне видіння: «Атом, радиация и сероводород не должны даже именоваться в народе Моем, потому что верным Моим не принесут никакого вреда». А коли вони збиралися в Америку, то таке було їм слово: «Будет хорошо [в Америці]. Но пройдет время, возбудится народ против народом Моего, и вывезут народ Мой на такое место, где нет крова, нет воды, нет пищи – на открытое, пустое место. И предложат возвратится в ту страну, с которой выехали [в Україну]. Но Я не благоволю, не делайте этого. Я возбужу желание народа в другой стране, и они приедут и скажут: вам эти люди не нужны – так отдайте нам. Заберут, увезут и там будет жить еще лучше, чем здесь». Оце, друзі, на лице печальна картина, в якій доводилося жити віруючим – в оманливих сподіваннях, в очікуванні здійснення усіляких лжепророцтв. Ця старенька жіночка все життя прожила, чекаючи здійснення цих видінь. Більше того, ці видіння ретранслюються у сучасних церквах і поширюються серед віруючих. Не відкидаю варіанту, що ці «пророцтва» свого часу були вигадані спецслужбами, щоб дискредитувати п’ятидесятників. Оце то ворог насміявся над віруючими… А якщо ви теж приймаєте ці пророцтва за істину, то напишіть мені, я вам покажу абсурдність цих слів – і про ситість від хлебання води, і про вплив радіації на вірних, і про переїзди з країни в країну задля пошуку «де краще».

Часто в поле зору потрапляє «брат Іван» з Рівненщини, який регулярно ділиться своїми «видіннями» в різних християнських групах. Однак, цей Іван має сумнівну репутацію у своїй місцевості і там його «видіння» не сприймають всерйоз.

Тепер занотую фрагмент пророцтва, яке було сказане у червні в Німеччині пророком (М.С.), який визнаний в багатьох п’ятидесятницьких церквах України. Звучить попередження про труднощі, які чекають віруючих людей.

«Ты подошел к границе испытаний. Именно твое поколение столкнется с этими трудностями. Нет, это не далеко, это не за дверью. Это близко! […] Народ, как тебе должно молится в это время, как нужно быть готовым… Народ, если бы ты знал, в какое опасное время ты живешь… Ты об этом говоришь, об этом рассуждаешь, но ты не знаешь до конца, в какой ты опасности. Как тебе нужно вопиять о детях твоих… Фараон готовит планы… Не время спать, не время выяснять отношения. Время смиряться и искать лица Господнего […] Я хочу тебя оберечь от многих бед…»

Це не є щось нове, я фіксую вже доволі багато попереджень такого змісту. Навіть і в цей раз зустрічав ось такі пророцтва:

«Строятся тюрмы, и пойдут туда не только сыновья Мои, но и дочери Мои […] Поднимается великая скорбь, с разных мест, с разных стран. И будут вопиять Мои сыновья и дочери» (Білорусь, 2022)

Такі попередження лунають у церквах по всіх кінцях землі, з чого можна зробити висновок, що випробування для віруючих прийде у всьому світі. Ймовірно, це буде щось глобальне. Адже навіть і в Америці лунає таке слово:

«И вот, пройдет некоторое время и будет выбор пред тобою стоять. И как устоишь, и как пройдешь, если не будешь иметь ведения от Меня, если не будешь иметь силы от Меня. Ибо путь нелегкий пред тобою предстоит… Подуют сильные ветры… Времени осталось мало для народа Моего» (15 липня, Каліфорнія)

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook. А також - в Підписатися! Telegram!
Сподобалося - ставимо Like!


Поділіться з своїми друзями! Відтепер ми також в Підписатися! Telegram!

Коментарі

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook.
Вподобати сторінку - ставимо Like!

Популярні дописи з цього блогу

Який переклад Біблії кращий?

Про що звіщав Дух Святий у Збужі?

Понад 220 душ у Збужі схилили коліна

Час останній, наближається всьому кінець