Торкаємось сфери пророчих дарів та відкриттів (лютий 2023-го року)

Черговий огляд пророцтв в п’ятидесятницькому середовищі за лютий 2023 р.

Десятки пророцтв було прослухано мною за лютий місяць. Більшу частину з них мною було проігноровано – чи то через примітивізм, чи то через банальні фрази, які звучать практично щоразу (про необхідність освячення, молитви, любові і т.д.).

Тема майбутніх подій піднімалася мало. Наведу деякі фрагменти:

«прийде день осади, і прийдуть великі переміни. Але і це послужить на благо для Мого народу… Я хочу прославитись серед Свого народу, через Церкву Мою Я хочу діяти у великій силі. І Я приготовляю Моїх працівників на діло служіння. Бо ще на короткий час буде дія Моєї благодаті. Я гряду, щоб звершити суд. Ось ці сигнали і звуки говорять про те, що часу залишилось мало…» (Рівне, 12 лютого 2023)

«многих из молодого виноградника Я буду отзывать, потому что не смогут устоять в это время. Ибо многие пойдут под жертвенник, будут гонения, будут притеснения. Церкви будут закрыты. Ибо будет великое гонение на народ Мой истинный, и верный… Я наделю Церковь Свою силой и властью великой. Но прежде очищу… В этой стране будут великие перемены, великие ожесточения. И будет кровопролитие… Мир отнят от земли, и будут моры, и грады, и землетрясения по местам… Еще будет пробуждение» (Німеччина, 13 лютого 2023)

В лютому в одному із сіл Рівненської області через відому в п’ятидесятництві М.К. було сказано про те, що буде наступ і ворог перетне кордон, але не всюди, де планує. І наразі не буде повної перемоги у нього. Підніметься сильна хвиля, але вона пройде. Однак прийде такий час, і це буде не через десятки років, а скоріше, коли ця хвиля прийде знову і тепер захопить усе, що траплятиметься на дорозі. Європа в такому вигляді як є зараз розпадеться, прийде великий голод. І в той час Україна допомагатиме тим країнам. Буде пробудження, і Господь вже здійснює підготовку кадрів серед молодого покоління. А старших, які пішли кривими путями, Бог усуватиме із постів.

«Не припиняйте молитов. Бо ще серце «фараона» буде сильно ожорсточуватися, і ще буде велика битва на полі бою. І звершиться дещо незбагненне на землі, в якій живете. Але все це тимчасово… Хвороби збільшяться, ракові хвороби займуть перше місце, вони приходитимуть як до старших, так і до дітей… Я не залишу вас. Ще прийде той час, коли меч буде забраний, і міста та села будуть звільнені. І ще розцвіте ваша земля, як жезл Ааронів. І скажете тоді: мир та безпека прийшли на нашу землю, і прославите Мене. І багато повертатимуться на цю землю, і скажуть: Господь послав мир! Але моліться, бо будуть великі переміни» (Осова, 2023)

Сказане фіксуємо, аналізуємо та зберігаємо. Лише складаючи маленькі пазли одне до одного, ми зможемо побачити хоч приблизну картину того, що очікує світ , зокрема, нашу країну (бо доля світу окреслена в останній книзі Біблії). Пророцтва дуже хиткі по своїй суті, тому варто ставитися до них з надзвичайною обережністю.

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook. А також - в Підписатися! Telegram!
Сподобалося - ставимо Like!


Поділіться з своїми друзями! Відтепер ми також в Підписатися! Telegram!

Коментарі

Щоб відстежувати подальші публікації підписуйтесь на сторінку у мережі Facebook.
Вподобати сторінку - ставимо Like!

Популярні дописи з цього блогу

Який переклад Біблії кращий?

Про що звіщав Дух Святий у Збужі?

Понад 220 душ у Збужі схилили коліна

Час останній, наближається всьому кінець